Jump to content
Annons

Byte av medlemsnamn/namn/inloggningsnamn på Studio.se


Björn Olsberg

Recommended Posts

Hej!

En ganska vanlig fråga på Studio har att göra med hur man byter sitt medlemsnamn. Vi hindrar ingen från att byta namn, men det är heller inget vi uppmuntrar. Av de som har bytt namn så är det inte alla medlemmar som hänger med på vem som är vem. Det här gäller så klart främst dem med väletablerade namn på forumet.

Så här ser vi på det:

  1. Vi uppmuntrar till att man kallar sig för något som har med ens riktiga namn att göra. Det står naturligtvis var och en fritt att kalla sig vad man vill så länge namnet håller sig inom lagen, men personnamn är alltid trevligt, personligt och tydligt. Samtidigt tänker man sig för en gång extra innan man postar inlägg och håller på så sätt forumets innehåll mer relevant och underlättar en en god ton.
  2. Efter en eventuell namnändring, posta gärna ett inlägg i avdelningen Medlemspresentationer och berätta att namnet är bytt – och vad det tidigare namnet var.
  3. Under en övergångsperiod, behåll gärna samma avatarbild så att andra snabbt känner igen dina inlägg på symbolen intill. Vi uppmuntrar också att vid namnbyte skriva i signaturen vad det tidigare namnet var.

När du har bestämt dig så är du välkommen att kontakta oss på den här sidan och berätta vilket namn du vill byta till. Kom ihåg att du behöver vara inloggad så kan verifiera vilket konto det gäller 🙂

Link to comment
Share on other sites

Annons

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...