Jump to content
Annons

Lathund för låtskrivare (ePub)

189 kr


%s skärmbilder

Om denna fil

Författare: Eva Hillered

Har du någon gång haft lust att skriva en låt, men inte vetat hur du ska gå tillväga? Är du en van låtskrivare som behöver ny inspiration? Har du skrivit några låtar och sedan tappat geisten? Då är detta boken för dig!


I 2020 års utgåva av Lathund för låtskrivare samlar Eva Hillered över 30 årserfarenhet av artisteri, låtskrivande och sångundervisning. Här finns tips, kunskap och idéer som gör att du kommer igång med ditt skapande och utvecklas som låtskrivare och artist. Boken tar upp allt du behöver lära dig för att kunna skriva bra låtar och framföra dem inför publik.


Du lär dig komma förbi hinder på vägen och hitta ett gott självförtroende i ditt eget specifika sätt att uttrycka dig. Dessutom får du råd om hur man bär sig åt för att få ge ut en egen skiva.


Boken innehåller länkar till musikexempel och är den idealiska handboken för intresserade av musik och skapande. Den används också som lärobok vid musikutbildningar och på högskolekurser i kreativt musikutbildningar och på högskolekurser i kreativt skrivande. Flera kända artister och låtskrivare avslöjar också hur det går till när de skriver sina låtar.


Citat

Lathund för låtskrivare beskriver låtskrivarsjälens inre väsen, kombinerat med många handfasta exempel på hur du kan förbättra ditt låtskrivande. Boken främjar din inspiration och förbättrar ditt hantverksskap. Vad mer kan man begära?

Alfons Karabuda, ordförande SKAP – föreningen Svenska Kompositörer Av Populärmusik


Om bokens digitala format
Denna elektroniska e-bok går att hämta som pdf eller ePub med fixerat format. Det innebär att boken ser mycket bra ut på större skärmar men att texten kan upplevas liten på små skärmar.

När du köper boken väljer du sedan själv vilket format du hämtar boken i.

Tryckt bok
Föredrar du istället den tryckta utgåvan, gå till www.evahillered.se/webshop/


Användarrespons

Recommended Comments

Det finns inga kommentarer att visa

Bli medlem (kostnadsfritt) eller logga in för att kommentera

Du behöver vara medlem för att delta i communityn

Bli medlem (kostnadsfritt)

Bli medlem kostnadsfritt i vår community genom att registrera dig. Det är enkelt och kostar inget!

Bli medlem nu (kostnadsfritt)

Logga in

Har du redan en inloggning?
Logga in här.

Logga in nu
×
×
  • Skapa ny...