Jump to content
Sign in to follow this  
  • entries
    6
  • comments
    0
  • views
    8,621

Prylar & pålägg

Sign in to follow this  
Hellpig

490 views

Jag har alltid tyckt att "Explorern" är en läcker gitarrmodell och har nog funderat på en sådan sedan börjat på 90-talet, men det har aldrig blivit av. Ibanez gjorde en reissue av sin Explorervariant, Destroyer, för ett par år sedan och jag måste säga att jag tyckte att den var riktigt grym. Inget svaj (huzzah!) och ganska råa mickar från Dimarzio men nej, har inte blivit något köp av. Förrän nu. Kollade häromdagen i Musikbörsens katalog som kom för ett par veckor sedan och såg att de hade ett begränsat antal till reducerat pris, nu eller aldrig tänkte jag. Inte för att jag har råd med den egentligen men det får gå ändå - hämtas upp nästnästa fredag, tjohoo! Måste dessutom varit meningen att jag skulle ha en för det fanns bara ett exemplar kvar när jag beställde! ;)

Ibanez DTT700 Destroyer

Har inte varit överdriven aktiv i studion men har lagt ett par solon till kommande Hellvalla-låtar i veckan och skickat till Mr Boss Man för godkännande (?). Man får la se vad han har att säga om dem. Hoppas även på lite trumspår från Arocker till "Dressed to Kill" projektet som snart fyller två år, det har tagit alldeles för lång tid!!!

Sign in to follow this  


0 Comments


Recommended Comments

There are no comments to display.

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.