Jump to content
Annons
  • entries
    4
  • comments
    4
  • views
    2,276

About this blog

Välkommen till bloggen om byggandet av ett första klassens studio-komplex på den spanska ön Mallorca i medelhavet. Palma Music Studios ha sex studior och ett inspelningsrum på tre våningar, i hjärtat av Palma på Mallorca. Jag, Fredrik Thomander, kommer blogga om byggandet av denna studio, och gå igenom vilka akustiska lösningar och mycket annat som vi jobbade med, och som du förhoppningsvis har nytta av även om du redan har eller vill bygga en mindre enkel hemstudio. Mycket nöje!

Till Palma Music Studios

Entries in this blog

Palma Music Studios del 4: Sista detaljerna innan öppning

Välkommen till min blogg del 4, om att bygga ett studiokomplex i världsklass på en spansk ö i Medelhavet. Palma Music Studios har sex studior och ett inspelningsrum på totalt tre våningar, i hjärtat av Palma på Mallorca. Detta är en blogg av mig, Fredrik Thomander, där jag berättar om studiobygget och mina tips och erfarenheter. Mycket nöje!  (Read in English here) Inspelningsrummet Takhöjden i inspelningsrummet är närmare åtta meter högt och har flera mindre separata sång- och inspelning

Palma Music Studios

Palma Music Studios

Palma Music Studios del 3: Formgivning och interiör

Välkommen till min blogg del 3, om att bygga ett studiokomplex i världsklass på en spansk ö i Medelhavet. Palma Music Studios har sex studior och ett inspelningsrum på totalt tre våningar, i hjärtat av Palma på Mallorca. Detta är en blogg av mig, Fredrik Thomander, där jag berättar om studiobygget och mina tips och erfarenheter. Mycket nöje!  (Read in English here) Ritningar över akustiken Vi planerar här de sista delarna av studiobygget. Material ska beställas före semestern, och stenarb

Palma Music Studios

Palma Music Studios

Palma Music Studios del 2: Akustik, flytande golv och massor av kablar

Välkommen till min blogg del 2 om att bygga ett studiokomplex i världsklass på en spansk ö i Medelhavet. Palma Music Studios har sex studior och ett live-rum på tre våningar i hjärtat av Palma på Mallorca. Detta är en blogg av mig, Fredrik Thomander, där jag berättar om studiobygget och mina tips och erfarenheter. Mycket nöje!  (Read in English here) Grunden När betongväggarna under gatunivå var gjorda, så grävde vi ner tre stålspett i marken, som vi anslöt till kopparvajer runt strukture

Palma Music Studios

Palma Music Studios

Palma Music Studios del 1: Varför bygga en musikstudio på Mallorca?

Välkommen till min blogg om att bygga ett studiokomplex i världsklass på en spansk ö i Medelhavet. Palma Music Studios har sex studior och ett liverum – på totalt tre våningar i hjärtat av Palma på Mallorca. Detta är en blogg av mig, Fredrik Thomander, där jag vill berätta om studiobygget och mina tips och erfarenheter. Mycket nöje! Read the blog in English here Varför bygga ett studiokomplex? Det kan vara en berättigad fråga nuförtiden. Musikskapare arbetar idag ofta i bärbara datorer oc

Palma Music Studios

Palma Music Studios

×
×
  • Create New...