Jump to content
Annons

Sign in to follow this  
  • entries
    2
  • comments
    2
  • views
    74

About this blog

Välkommen till bloggen om byggandet av ett första klassens studio-komplex på den spanska ön Mallorca i medelhavet. Palma Music Studios ha sex studior och ett inspelningsrum på tre våningar, i hjärtat av Palma på Mallorca. Jag, Fredrik Thomander, kommer blogga om byggandet av denna studio, och gå igenom vilka akustiska lösningar och mycket annat som vi jobbade med, och som du förhoppningsvis har nytta av även om du redan har eller vill bygga en mindre enkel hemstudio. Mycket nöje!

Till Palma Music Studios

Entries in this blog

Varför bygga en musikstudio på Mallorca? – del 1

Varför bygga en musikstudio på Mallorca? – del 1

Välkommen till min blogg om att bygga ett studiokomplex i världsklass på en spansk ö i Medelhavet. Palma Music Studios har sex studior och ett liverum – på totalt tre våningar i hjärtat av Palma på Mallorca. Detta är en blogg av mig, Fredrik Thomander, där jag vill berätta om studiobygget och mina tips och erfarenheter. Mycket nöje! Read the blog in English here Varför bygga ett studiokomplex? Det kan vara en berättigad fråga nuförtiden. Musikskapare arbetar idag ofta i bärbara datorer oc
Sign in to follow this  
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.