Jump to content
Annons

Welle de Mer

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Vad har gitarren med House att göra? Så vitt jag kände så var produktionen 4-takters 130BPM rakt igenom. Du behöver omdefiniera ditt House. House är den största elektroniska dansmusiksschangern. F.ö. tyckte jag att det lät helt okej, men gitarren måste sänkas.
  2. Det där var en av mina första skisser, jag arbetar ofta med miditrummor etc. då bara för att få in ett snabbt komp. Ljuden som produktionen består av nu är mycket fräschare.
  3. Tack! Jag är inte säker på att jag håller med dig om att det låter ostigt, jag tycker det låter råcoolt. Exakt de ljud jag vill få fram 😛 Fast smaken är ju som baken. Arbetar på den, du får snart se en nyare och mera bearbetat skiss! Tack för kritiken!
  4. Introt i Club-Mixen kommer vara längre, men den där delen kommer ingå i det (sista biten av builden kommer bestå i det där riffet). Detta är en version som jag exporterar för att vänner mfl ska orka lyssna (alla gillar inte klubbmixar ^^). Sen så är ju produktionen väldigt ändrad, istället för den lite atmosfäriska känslan man får av det andra breaket så drar jag ned det till hård rå bas igen istället. Exportar och postar snart! Tack för kritiken Audible, hoppas du kikar på min senare skiss också!
  5. Synthmusiken är underbar. Jag är född 1988 men älskar de gamla 80-tals synthlåtarna. Och hittills har väl ingen gjort en så bra produktion som Eurythmics - Sweet Dreams? Dock är det hos Electrohouse min kärlek ligger. Electrohouse har mer eller mindre evolverats fram ur Synthmusiken. Om du är sugen på att utveckla din musiksmak lite så tycker jag att du ska kolla in lite artister såsom Mount Sims, Les Rythmes Digitales, Goldfrapp, Fischerspooner. Fast du kanske redan hört dessa? ^^ Själv lyssnar jag mycket på Tv Rock, Steve Angello, Laidback Luke m.fl.
  6. * LÅTNAMN: The Truth Blending Consortium * ARTIST/GRUPP: Welle de Mer vs. Dibaba * GENRE: Electro House * BPM: 124 * LÅTLÄNGD: c.a. 2 min * PRODUCENT: Welle de Mer * INSPELNINGSÅR: 2006 * FORMAT: MP3 * STORLEK: 5 MB * STATUS: Väldigt rå skiss http://stockholm.yurisnight.net/wlm/ct/Dib...ISHED%20MK6.mp3 Detta är en gammal skiss, men den visar klart vad det är jag arbetar med. Kommer uppdatera den med nyare versioner så småningom om jag får konstruktiv och bra kritik.
  7. Jag tycker att introt var coolt. Jag lyssnar normalt mest på House etc. men jag gillade suget ni fick in. Det känns som om tonerna kommer nån millisekund senare än vad man väntar sig, så man sugs hela tiden med i den sista. (dududu >du<). Den sista tonen kommer ungefär som man tänker sig en kille som är helt slut men ändå försöker slå någon. Lite på efterkälken men med en grymt samlad kraft. Vore lättare att beskriva känslan om jag kunde visa gester ^^. Däremot måste jag tyvär såga det som kommer senare i låten (efter att den droppar intromelodin). Det låter alldeles för fjortistrance för min smak.
  8. Ingenting jag skulle få för mig att lyssna på. Men så är jag ju inte "lofi-poppare" heller... EDIT: Är meningen med lo-fi pop att irritera lyssnaren tills denne slår sönder sin PowerBook?
  9. Skitgrymt! Det är inte riktigt min typ av electrohouse (jag gillar mera likt Tv Rock etc.) men det låter välproducerat. Häftigt med IDM-elementet. Vilket program och vilka VST's har du använt? Finns de gratis eller crackable till Mac? ^^ Själv arbetar jag med skräpVST-demon av Vanguard i Logic Express. Men det går att få fram en del coola ljud.
×
×
  • Skapa ny...