Jump to content
Annons

afasi

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Det absolut fetaste vore om du kom och tog en titt på prylarna om du hade tid framöver. Felet verkar sinnessjukt simpelt.
  2. Danny Cort! Det hade vart skitfett om du kunde höra med din polar som kör dell. Skiten har nämligen inte löst sig.
  3. Ok, tack för all hjälp. Jag ska se vad som händer!
  4. Jag testade att installera drivrutinerena. De lär säkert hjälpa mig när micken funkar, men nu var det ingen skillnad. Har någon koll på var preampen i en DELL Inspiron 6000 sätts av och på vore det grymt att få ta del av!
  5. Danny, det skull man kunna tänka sig. Kruxet var när jag pratade med 4sound sthlm i dag, att man måste byta den i just sthlm. Pallar inte vänta till tisdag. Jag tror att jag kan ha slagit av preampen i datorn. Hur flexar jag på den igen? /Studioteknikern
  6. Det kanske finns nån slags preampfunktion till ditt interna ljudkort som du slog av helt då? Det är nåt åt det hållet jag skulle tro att jag vandrat... hur ändrar jag tillbaka? doh!
  7. Nä, du fattade rätt. Jag fick ljud från micken första gången, rattade lite på inställningarna i windows, gick till baka till acid och då spelade programet bara in kanalen med beatet, när jag tryckte rec. Som sagt jag är inte ute efter nåt särskilt underbart ljud, tänkte därför att jag skulle slippa köpa ett ljudkort.
  8. Jkn, vad kostar ljudkortet? Var kan jag få tag på det?
  9. Ok, men jag fick höra att det skulle funka utan preamp, alltså att svartalådan skulle räcka... från utgången in i datorn. Får väl skaffa ett externt ljudkort, men grejen är att jag är inte är i behov att särskilt grymt ljud utan bara att kunna dema in grejer för att sen spela in dom på riktigt.
  10. Titta i den 7-poliga kontakten på kabeln som går mellan micen och nätdelen - och se så att du inte har råkat böja ett stift snett. Det är ju ganska tunna stift i den kabeln, så det är lätt hänt om man inte är försiktig...
  11. Jari, Jag har ingen kabel till det heller. Studioteknik... tack!
  12. Ska "mikrofonförstärkning" under volymkontroll, egenskaper, inspelning, stereomix, avancerat vara ikryssad eller inte? Så sjukt drygt att jag inte får nån ordning på detta.
  13. Jag vägrar tro att det ska behöva va så segt att det är den enda lösningen. Jag sitter i Malmö, 4sound ligger i Stockholm...
  14. och: funkar det att spela in med handjagaren i ljudinspelaren? Switcha mellan den och rörmicken, funkar det fortfarande? handjagaren funkar men rörmicken gör det inte. Alla sladdar sitter där dom ska, jag har en konverter från xlr till minitele och den verkat ju funka, den gör det i allafall när jag kopplar in handjagaren.
×
×
  • Skapa ny...