Jump to content

Timberman

Inaktiv
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Timberman last won the day on May 21 2020

Timberman had the most liked content!

Community Reputation

79 Utmärkt

About Timberman

 • Rank
  Med i gänget

Recent Profile Visitors

28,731 profile views
 1. Saknar dig kompis ❤️

 2. Every swedish millennial artists starts with techno music

  but for now, there are no swedish zoomers that produces techno like him 😕

   

  - Peace!

 3. Du är en Legend Tim

 4. de första framsträdandena i en legend 😫😫

 5. Tim, Du är anledningen till att jag har börjat med musiken, Efter att ha sätt din dokumentär så förstår man att alla kan nå sina drömmar med hård träning. 

   

  hoppas du har frid nu, din musik kommer aldrig glömmas bort <3

 6. logo_avicii_big.png

  Tim, 

  I hope you find peace in the afterlife,

  We will miss you!

  RIP

 7. Tim, jag är helt förtvivlad över beskedet att du lämnat oss. Jag fick reda på det på dödsdagen, vem kunde missat.. Men inte förens idag har jag hunnit reflektera över det här. Jag har alltid lyssnat på din musik från dess att jag hörde den, men har ändå kanske inte varit din största konsument av musik. Idag och i skrivande stund har hela min dag varit fylld av tårar, jag har gråtit konstant i säkert fyra timmar. Jag har pluggat på om dig och tror jag har lärt känna dig väldigt bra bara genom internet. Jag kan säga det, då jag känner igen mig i dig så otroligt mycket och därför läser av dig ganska bra tror jag. Du var fylld av kärlek och såg på saker i ett annat perspektiv. När jag lyssnar på din musik idag, så känner jag av din närvaro. Jag har aldrig känt något liknande förut, och jag har aldrig gråtit så här mycket i mitt liv som idag, och då har du ändå inte vart en jätte stor del av mitt liv. Musiken, och närvaron av dig i den har förmodligen påverkat mig mer än vad jag tror. Vad du har lyckats åstadkomma är magi. Jag önskar idag, något som jag idag önskar att jag hade insett tidigare. Och det är att jag verkligen hade velat träffa dig, och hade du då faktiskt tagit dig tid att lyssna på mig så tror jag att vi hade klickat.
  Tim, med tårar i ögonen hoppas jag att du nu kan vila i frid. Vart våra själar än vandrar så tror jag att du lyser upp lika mycket av den närvaron som den du har haft på den här jorden. 

 8. Så mycket att tacka för..
  Vila i frid, Tim

  Ta hand om dig så ses vi på andra sidan.

 9. <3 Du inspirerade mig till att börja med FL Studio, jag vet vilka hinder du har gått igenom. Förbaskat synd att ingen lyssnade på dina varningssignaler och satte pengar före din hälsa. Många tankar till dig och din familj. Wherever you are, peace! <3

 10. ?Tack för allt du fina?

 11. Tack Tim! <3

 12. You will always be remembered, Tim Bergling! Rest In Peace <3 ;(

 13. Rest in peace, the great Avicii! Your music will live on forever <3

×
×
 • Create New...