Jump to content
Annons

MrMetal

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. jag söker ett ljudkort med main out + phones out, med stöd för mjukvarumixer. Ett billigt sådant Det mesta jag ska andvända det till är att skicka ett stereo spår ut till mixer och skicka ut metronomen till hörlurar och möjligvis höra lite av stereospåret i lurarna oxå såklart. Jag spelar trummor i ett metal band och vi har ett intro som det är lite synthar i och så i bakrunden...så det ska höras i högtalarna, både i repan och live. är tacksam för alla svar.
  2. MrMetal

    hjälp mig!

    tack för hjälpen! Jag ska göra ett försök 🙂
  3. MrMetal

    hjälp mig!

    Och skicka själva stereo spåret till 2 separata utgångar än main ? för phones hör väll till main? Om du har en mjukvarumixer så har du väll, jag har jallefall, en main mix och en phones out. Jag har ett Motu 8pre. vilket inte passar dig så kan tänkas. Jag kan skapa 2 utgångar i Cubase, en som kommer ur Main Mix, och en ur Phones Out. Det går att lägga till och ta bort utgångar i Cubase. Väldigt smidigt faktiskt 😉 det är lite väl dyrt för mig bara för det ändamålet 😉 hehe. Måste finnas något billigt med en mjukvarumixer
  4. MrMetal

    hjälp mig!

    Och skicka själva stereo spåret till 2 separata utgångar än main ? för phones hör väll till main?
  5. MrMetal

    hjälp mig!

    Det har jag inte bestämnt än faktistk...jag har nämligen inte fixat dator än. Har vunnit en tradera auktion på en bärbar pc. Så logic kommer det inte bli i allafall tyvärr 😉 Något program du rekomenderar förutom cubase? cubase gillar jag inte..
  6. MrMetal

    hjälp mig!

    jag vet inte vart jag skulle posta detta så jag tog det på denna tråd.. Jo det är såhära att jag ska spela upp ett stereo spår i repan och live..samtidigt som jag ska höra metronomen i lurar (jag är trummis) Så frågan är väll hur gör jag det lättast..? Det går inte att skicka metronomen till phones har jag hört..och då måste man krångla till det med att skicka till utgångarna...am i right? tipsa gärna om ett billigt ljudkort som klarar detta oxå. jag är tacksam för alla tips!
  7. Hur fan gör man om man vill skicka vidare tex mainout till out 1/2 då...? står ingenstans och ingen verkar veta svaret..
  8. manualen har jag skummat igenom och inspelning har jag sysslat med i 2 år så det har jag inge problem med...ja jag har gainat på ordenligt. man måste fan ha på nästan max för att få nån lämplig signal.
  9. nä men vad jag kommer ihåg så testade jag att spela in lite baskagge , lineade en bas och en gura..och det var fin nivå..men nu verkar det ha knasat till sig lite..låter inte lika bra heller...eller inbillar jag mig bara...?
  10. vet inte vad det har hänt men det är ovanligt låg input i mitt kort..mest när man andvänder preamparna.....hjälp?
  11. MrMetal

    cuemix + motu

    är det nån som har lite större vana av cuemix...? som man får med motu 828mk2.
  12. MrMetal

    motu mk2

    jo cue mixen fattar jag itne riktigt. Sen äre lite mer problem men jag har addat dig på msn.
  13. jasså du har såpass billiga grejer o det låter ändå som miljonkronors grejer mycket bra i alla fall!
×
×
  • Skapa ny...