Jump to content
Annons

royalhellboy

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Får error när jag ska mixa ner dom inspelade ljuden. Går in på export sen Audio mixdown. Några tips? Man kanske inte alls ska göra så?
  2. Sent inatt fick jag rätt på det, kanske lite små inställningar kvar att göra för att få bort den lilla fördröjningen. Super tack för all hjälp som jag fått här!!!!!!! Dyker säkert upp fler frågor rätt snart =)
  3. När jag har monitor i tryckt så hör jag inget. Nu menar jag trummlopen. Gitarren är död
  4. Funkar att köra pluginsen på trummlopen. Hittar inte vart jag väljer ljudkortsingång får spåret. Sorry men e helt grön på detta!
  5. Impoterar en trumloop och den funkar. Kör med AmpliTube eller FreeAmp2
  6. Vad kan det vara för fel när jag inte får något ljud i mina gitarr stimulatorer i Cubase? Funkar när jag ej kör dom genom Cubase.
  7. Men hur kommer man igång me ljud i Cubase? Körde in pod in datorn och spelade in på Cubase, det funkade OK. Men nu vill jag köra med gitarrsimulator och är helt lost hur jag ska få det att funka 😕
  8. Tycker jag har fått ett rätt OK ljud nu. Hade dock varit spännande och testa med ett bättre ljud kort för att hör skillnaden. Nu har jag lite andra strul. Får inget ljud i Cubase? Använder samma inställningar, men helt ljudlöst. Vad ska man göra för att få ljud i Cubase? När jag har Cubase och Amplitube igång samtidigt funkar inte Amplitude. Ska man köra Amplitube genom Cubase? Har försökt detta men får inte något ljud alls.
  9. Finns det någon annan gitarr simulator som inte kräver så mycket kraft och att jag då slipper fördröjning och skräpljud?
  10. Laddade ner ASIO4ALL och det fick ner fördröjningen men inte så det känns bra. Massa oljud ligger och stör Gissar att det inte finns så mycket annat att göra än köpa ett nytt ljudkort. Om man skulle köpa ett Terratec PHASE 22 TTX-P22 kommer mina problem försvinna? Finns inget annat jag kan göra med det jag har?
  11. Har strull med fördröjning när jag kopplar in gitarren till datorn. Kan inte så mycket om det men har fattat att man behöver ett hyfsat ljudkort mitt heter Realtek High Definition Audio Det är vad som står i maskinvara. Har en massa ingångar. En digital audio in (svart) En digital audio out (röd) Sen är finns det ett gäng till surround system. Plus mic och och hörlurar. Har inte provat digital ingång för har ingen sladd som funkar.......lönt att köpa? Har ställt in Amplitube på ASIO men får inget ljud alls då, kankse om jag fixar sladd till digital ingången? Kan man kolla om sitt ljudkort stöder ASIO? Känner mig rätt lost på detta men skam den som ger sig!
  12. Tack för svaren! Men hittar inte en rak rock n' roll fyrtakt utan konstigt fill. Vet att garageband har sådant men tyvärr sitter man på en pc
  13. det stämmer säkert................har precis kommit igång så det skulle sitta fint med lite enkla rock n roll trumm komp att lira till
  14. Är intresserad av bägge 🙂 Något bra tips. Vanlig fyrtakt loop funkar men annat är oxå av intresse
  15. Hej! Någon som vet vart man kan hitta enkla rock n' roll komp att ladda ner Tack
×
×
  • Skapa ny...