Jump to content
Annons

F-factory

Medlem
  • Antal inlägg

    23
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Goa låtar! O när vi ändå är inne på myspace förtäljning... http://www.myspace.com/farmfac (allt gjort i FL)
  2. Tjenare! Jag sitter i samma sits, fast jag producerar mycket beats av blandad karkaktär och behöver en talang som kan rappa till dessa. Har du någon låt ellr liknande du gjort som referens ? om så, maila den till hawai_@hotmail.com så skickar jag låtmaterial tillbaka. övrigt så bor jag även i Göteborg.... Ha de !
  3. Söker en duktig rappare, vilket språk du rappar på spelar ingen större roll sålänge du gör det Bra. Skicka refferensmaterial till hawai_@hotmail.com Så hör jag av mig. Peacee.
  4. införskaffar snart en ny macbook pro. Har pysslat några år med musik tidigare, då i Fl studio vilket räknas som något av ett nybörjar program. Min fråga är, i o med det nya datorköpet funderar jag på att köpa digidesign m box 2 mini med medföljande Pro tools LE. Är övergången mellan FL o PT naturlig, eller skulle macs egna progarm Logic express fungera bättre. Tacksam för svar.
  5. Bugar och bockar! Tackar så mkt! 😱
  6. Du kan automatisera effekter i de flesta moderna inspelningsprogram. Vilket använder du dig av? I cubase använder du "write (W)"-verktyget i kanalstripen och trycker igång/av effekten när du nu känner för det. För att sedan få programmet att läsa din automatisering aktiverar du sedan "read" ® Använder mig av fl7xxl..automatation kanske är lösningen då alltså?
  7. F-factory

    Mastern/mixning

    någon som vet om man kan lägga in en effect på mastern i mixern och sedan använda den under en viss period i låten? tex: köra ett filter på mastern under en kort period...eller vilken effekt somhelst egentligen men bara under en begränsad tid...?
  8. F-factory

    Mixning

    haha, sänka är ett bra tips! man blir lätt döv efter nåra timmar framför samma låt. Men mixning av trummor är ett litet helvete:) speciellt om man vill få dom att låta sådär enkelt, ledigt självklara på sin plats...
  9. F-factory

    Mixning

    Tack för svaret Claes! Jag märkte genast en skillnad när jag panorerade ut vissa instrument till höger och vänster. En mycket renare känsla. Hur ser du på mixningen av själva trummorna, då det ibland kan kännas som de försvinner eller ligger för lågt bakom syntarna och de övriga instrumenten. Vanligtvis har jag helt enkelt höjt volymen på trummorna men detta är nog ingen bra ide, då trummorna oftast låter för mycket när man spelar låten på en tex stereo..har du några förslag?
  10. F-factory

    Mixning

    Någon som skulle kunna ge ett allmänt, och då är jag fullt medveten om att mixningen är olika för vilken genre av musik osv. Men ändå en basic beskrivning för typ trance, pop, hip hop vad ni använder på Mastern, kicken, snaren, basen osv, typ inställning på compressorn, eq, reeverb osv. Har problem med att basen och kicken oftast skär sig, de låter på tok för mycket och inte alls i närheten av ljudet genom min dators externa ljudkort. Speciellt om man bränner ut låten och kör på tex en stereo....Låten kan ibland låta rörig helt enkelt. Tack för svar...
  11. F-factory

    Varmare ljud

    Om jag vill ha ett varmt, värmande ljud till tex hela låten eller endast tex kicken? eq och compressorn fungerar men jag får ändå inte det fulländade .... Någon med några tips?
  12. Helt klockren tolkning av Boten Anna! De mest inutiativa o positiva jag hört på länge!... Vilket prog använde du för att förvränga din röst!?
  13. Aight då vet jag! Föressten är det Autotunes tex basshunter använder för att förvränga sin röst eller finns det några andra liknande bra program?
  14. Vart kan man lägga upp sina instrumentals låtar man gjort!?? Såg att det fanns ett demo forum men där är det mycket pro´s , vissa av låtarna vill man bara ha lite respons på de är inte på långa vägar klara....
×
×
  • Skapa ny...