Jump to content
Annons

Lance

Medlem
  • Antal inlägg

    18
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lance

    Numark DXM09

    Detta forumet verkar inte vara alltför aktivkt... Iaf, har fått den nu. Jag vill koppla in samplern i channel två. Men den har bara Phono + MIC ingång. Är det okej att köra samplern genom Phonoingång eller ska jag koppla in den på en annan kanal?
  2. Lance

    Numark DXM09

    Beställde den från Thomannd.de i måndags natt. Hoppas på att få den idag... Jag känner flera st som köra samplern genom micingången så det verkar inte vara något problem. Men nu har ju mixern tre kanaler så jag köra den nog på mittenkanalen och använder switchen om jag måste plugga in i cd... Skönt med ett svar!
  3. Men den övre bilden var ju inte HD 25. http://www.thomann.de/thoiw5_sennheiser_hd25_prodinfo.html
  4. Jag har Mdr-v500 Och dom håller klart måttet. Då borde de ännu bättre lurarna göra det lätt 😏 Har sett de silvriga användas av en hel del stora Dj´s. Jag har Mdr-v500 Och dom håller klart måttet. Då borde de ännu bättre lurarna göra det lätt😉 Har sett de silvriga användas av en hel del stora Dj´s. Fast HD 25 är ju mycket snyggare... hehe
  5. Dom lär väl inte hålla måttet till det priset? Sonys lurar alltså. Eller hur är MDR-V700:an? Fan, mer alternativ.. jag som tänkte beställa ikväll haha.
  6. Sist jag hade Sennheiser så la ena luran bara av. På båda exemplaren (fick byta). Men det var iofs på dom här vita 700:-grejjerna... Varför har dom en helt rak kabel för!? Palla... Blir nog HD25 ändå haha.
  7. Fan då, blir nog Sennheiser ändå eftersom dom var några hundringar billigare på thomann... Dom brukar inte pajja så dom halkar ner?
  8. För att jag inte kan ställa in själva luren i den vinkel jag vill ha.
  9. Tror jag ska beställa ett par sådan lurar från thomann.de. 175 euro är det billigaste priset jag hittat hittills. Jag vill inte ha Sennheiserd HD25 eller vad dom nu heter. Jag vill kunna ställa in vinkeln på lurarna själv. Tycker Technics är helt okej men lite tunga. Någon som avråder från att köpa HDJ-1000?
  10. Lance

    Numark DXM09

    Tjena, jag tänkte beställa en Numark DXM 09 från thomann.de (333euro). http://www.chemical-records.co.uk/sc/servl...k@ND=-1@Sort=NI Finns det någon här som använder/använt denna eller har någon uppfattning? Jag behöver iof inga effekter på mixern eftersom jag alltid lirar med en sampler. Men om det finns delay inbyggt i mixern blir jag grymt nöjd. Känns rätt bra med tre kanaler också då man slipper switcha en kanal om man vill sätta i en CD. Tänkte köra samplern (boss 303a) genom en av micingångarna.. Vad tror ni om det? Jaja, skulle vilja ha lite allmän info från folk som använt (eller har åsikter ändå) om denna. Tack på förhand!
  11. Okej... Vad är SE versionen då? Jag har en öh säkerhetskopia på Wavelab... Ska som sagt bara mixa a capellor, men kanske trixa lite med rytmerna också.
  12. Okej, så jag ska kitta Cubase för att fixa till sången allltså? fan vad drygt... Tack för tipset!
  13. Lance

    Mixerköptips?

    Fan hittade en begangnad Pioneer Djm-500 för 3000:- med kvitto kvar. Är inte det ett ganska bra pris?
  14. Lance

    Mixerköptips?

    Den såg nice ut.. Men jag söker alltså en DJ mixer. Känns lite overkill med 16 kanaler hehe. Vad har du använt din till?
  15. Haha ja det är klart. Jag har lagt ihop a capellan och musiken till stereoljud utan att göra några ändringar i ljudbilden, men då låter det såklart inte bra, lite burkigt typ. Vad är det för grundgrejjor man brukar göra på sång som bara blivit inspelad? Hur lägger man eko förresten? Vad är det för grundsteg man gör när man ska mixa en a capella. (Det är ju möjligt att jag använder fel begrepp eller rör ihop mixning med mastering osv...)
×
×
  • Skapa ny...