Jump to content
Annons

Litto

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. rakt in i vadå? framsidan eller baksidan? Skulle vara trevligt om du försökte uppge lite mer information... är det möjligt att använda datorn som en förstärkare samt spela gitarr samtidigt som låtar från datorns hårddisk?
  2. Allright, kan du förklara exakt hur det funkar om jag vill ansluta min gitarr? Måste man ha någon speciellt kontakt eller annat extra material?
  3. X-Fi korten är ett av de bästa ljudkorten på marknaden just nu, det är en helt ny typ av ljudkort, det har ingeting med de gamla "soundblaster" korten och göra. Jag skulle helst vilja ha ett specifikt svar, tack ändå.
  4. Hej! Jag är intresserad av att köpa ett nytt ljudkort i "Creative Sound Blaster X-Fi" serien. Den funktionen som jag är mest intresserad av är att kunna spela in ljud från min elgitarr, samt anväda hela datorn som en alternativ förstärkare om det är möjligt? Min fråga är dock; vilket ljudkort i serien bör jag köpa för att kunna ha möjligheten att göra detta? Samt är det jag önskar möjligt? Tacksam för svar! 🙁
×
×
  • Skapa ny...