Jump to content
Annons

wshadow

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har samma problem fast med ett enkelt keystation 49e. Om någon har en lösning så vore även jag väldigt tacksam.
  2. Ett par feta tracks. Hade din sida igång å glömde vad jag lyssnade på, så blev sugen på att hoppa in i GTA 4 å rhyda runt. Tracket HO HA var riktigt tajt. Skulle vilja höra någon skillad rapper på det. Vanguard/z3ta ftw? 😆
  3. Av alla svenskar som gör musik så kommer du med Per Gessle... haha.
  4. trummorna ligger lite grått. vill ha mer färg i dem. typ. de ligger lite bakom och för lågt. de högre tonerna på pianot ligger lite halvjobbigt högt. hade jag fått välja så hade jag även tatt meeeer bas.
  5. diggar den som tusan i början. gitarren är riktigt mysig och jag tycker din röst ligger perfekt. gillar reverben där. tycker den passar in i känslan man får. trummorna när de kommer in är riiiiktigt b. de känns riktigt tråkiga. tycker de ska försöka komma in med dem annorlunda. biten där du leker med gitarren så den får spela ut, riktigt mysigt. synten tycker jag personligen är sådär, den pajar atmosfären lite. vet inte riktigt vilket instrument jag hellre hade hört. sen när du kör enkla trummor på vissa av verserna så är de också riktigt tråkiga. tycker kompet ska ändras å mixa dem lite annorlunda. (bara skrivit ner känslor jag fick av låten. är inte tillräckligt duktig för att säga exakt hur det ska vara. men ja. det tyckte jag som lyssnare iaf)
  6. Halloj. Tyckte det var lite roligt att man använde just Marie Sernholt som exempel. fanns det någon anledning till det? eller är det lite för mycket rix-lyssnade på g här inne? 😆 Själv gillar jag inte låten eller mixningen, väldigt intetsägande rix-pop i min mening. Sen var där lite snack om att man inte är en riktigt musiker/artist om man inte sitter i studion å svettas. Tycker det är lite märkligt. Om man gör musik, oavsett metod. Så tycker jag man är musiker. För övrigt är liknelsen buss / körkort rätt way off. Oh! En grej till. Precis börjat läsa på detta forumet för att försöka lära mig så mycket som möjligt, men herregud, vad tusan är det för attityd här? Folk som klagar på hur andra skriver eller att deras svenska inte är korrekt... big deal. Du förstod ju vad han/hon skrev. Eller folk som klankar ner på andra för att de gör musik på datorn? Som någon nämnde ovan, det är 2006. Vem tusan ska behöva köpa en bongotrumma när man har en fet VST man diggar? (Hade inte mycket att bidra till trådskaparens ursprungliga fråga. Men vissa svar här inne är så tråkiga att man nästan måste svara 😎 )
×
×
  • Skapa ny...