Jump to content

Sandgren

Medlem
 • Content Count

  112
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Sandgren

 • Rank
  Med i gänget

About me

 • Stad/plats
  Malmö
 1. Version mp3

  50 downloads

  Min senaste låt jag nyss blev klar med. Tar gärna emot feedback på vad som kan förbättras! Tack! /Sandgren
 2. Tack så mycket, brukar försöka få låtar att komma igång efter 1min men här blev det lite lite längre, men tyckte inte det gjorde så mycket själv! Jag jobbar i FL Studio japp, ska kolla upp det, följde dig tillbaka på soundcloud!
 3. Version mp3

  51 downloads

  En av mina senaste låtar. Är rätt nöjd med den, men är öppen för kritik och hjälp på vad som kan förbättras! besök gärna soundcloud.com/sandgren för att lyssna på mina andra låtar och kommande projekt. Tack! /Sandgren
 4. Version mp3

  30 downloads

  Min senaste låt ja pillar med! Är lite mer åt trance hållet än va ja brukar göra! Kom gärna med feedback om vad som är dåligt/bra och vad som kan ändras/läggas till! Tack! // Sandgren
 5. 16 downloads

  Min senaste låt. Är väldigt nöjd med denna, kanske bara är mellanspelet som jag inte är 100 på, men kom inte på något bättre där tyvärr. Är alltid öppen för kritik och på vad som kan förbättras! Tack! Kolla gärna in min soundcloud profil och följ ifall ni gillar något ni hör!
 6. 10 downloads

  En till av mina senaste låtar. Rätt nöjd med denna överlag, kanske bara är lite dålig drop. Är alltid öppen för kritik och på vad som kan förbättras! Tack! Kolla gärna in min soundcloud profil och följ ifall ni gillar något ni hör!
 7. 8 downloads

  En av mina senaste låtar. Blev rätt så kort för att komma från mig, men tycker det blev lagom. Försökte få till en lite mer "lugn" låt så att säga:) Är alltid öppen för kritik och på vad som kan förbättras! Tack!
 8. Tack för kommentarerna! glömmer bort detta stället ibland! Jo den är rätt skarp faktiskt, grunden till låten var min, men sen tog min "kollegas" ljud över mer och mer och blev lite mer lik hans låtar än mina Har ett par nya låtar jag tänker ladda upp nu! Om folk vill göra collab någon gång så bara säg till!
 9. Titel: Let's Rock Av: Sandgren Uppladdad: 16 mar 2014 Kategori: Elektroniskt/dans En ny collab jag håller på med tillsammans med en brasiliansk kille. En liten preview här. kommentarer, kritik? Mvh Sandgren Klicka här för att ladda ner filen
 10. Version mp3

  107 downloads

  En ny collab jag håller på med tillsammans med en brasiliansk kille. En liten preview här. kommentarer, kritik? Mvh Sandgren
 11. Hela låten finns ute på min soundcloud sida nu också, så kolla gärna in den och ge feedback! Tack så mycket!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.