Jump to content
Annons

gurthang

Medlem
  • Antal inlägg

    22
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

Socialt

  • Skype
    leelias@hotmail.com
  1. Vad finns det för inspelningsstudios i Sverige som är duktiga på att spela in jazz?
  2. Skoj att du lyssnar! Första låten är Hello Daddy av nervous_testpilot, han gör mest tranceliknande saker annars så det var nog mest en flumlåt, men den är grymt skön och passar bra som jingle! Jag har tänkt haxxa lite med den inför senare program så det inte blir uttjatat, hjälp till om du känner för det!
  3. gurthang

    Remixjobb

    Verkar fishy! Varför frågar han dig om du inte har koll på genren och om du inte litar på honom?
  4. Torsdagar, kl 16. IMRGN! Läs förstapost för länk.
  5. Njaa, jag har inget emot att musikskapare försöker tjäna pengar på sina verk, men jag lyssnar helst på musik som inte är skapad med kommersiell framgång i tankarna, även om det också är ett intressant experiment. Däremot borde jag nämna att jag lägger upp podcasts efter sändning.
  6. Tja :) fick du mitt pm?

  7. Nej den är ganska liten, både sett till engagerade och lyssnare.. Den har legat nere ett tag, drogs igång igen i våras. Jag började plugga nu i höst så jag har bara sänt två program änsålänge.. Men förhoppningsvis blir folk intresserade när de märker hur fantastiskt intressant musik vi spelar! 😠 Raw Dawg It! Det verkar finnas mycket hjärndans där.. skoj upptäcka nya svenska netlabels!
  8. niice! Det märks att ni inspirerar varandra..! Jag säger till när jag spelar det så ni kan lyssna. Okok, jag ska lyssna först iaf, kanske är det så episkt att jag spelar hela.. 😆
  9. Verkar intressant! Det är alltså konstnärligt ok att inte spela hela 60 min-mixen i följd..?
  10. Här eller skicka till aetbanan@gmail.com eller via någon av sidorna jag länkade till.
  11. Hej! Jag har nyligen börjat sända radio via studentradion vid Örebro universitet. Det jag har tänkt att spela är musikexperiment skapade av mig själv, folk jag känner, folk jag letar upp och folk som letar upp mig. Bara i undantagsfall musik av signade artister. Inga genrelåsningar. Det som är viktigt är att det är ett intressant projekt för musikskaparen, subjektivt experimentellt.. Skicka gärna in bidrag! Det vore mkt roligt med intresserade i närheten av Örebro.. Läs mer: http://radiocampus.net/home/?cat=20 http://kollektivradio.org/PMWiki/Hem/Kollektivradio
  12. Tack! Ganska uppenbart, men jag hade missat den.. Bara att ställa in Quantisize statiskt och automatisera Strength. Nu ska det göras minimalistisk dubstep..
  13. Jag satt nyss och trummade på en rytm och kom flera gånger på mig själv att ha glidit in på åttondelstrioler, för att ändra tillbaka när jag upptäckt det... och tänkte att det kanske hade varit trevligt att lyssna på som upprepande rytm. Men jag kan inte komma på hur jag ska kunna automatisera det. Att skriva in värde för värde tar lång tid att göra och lång tid att förändra..
  14. Vi har beslutat oss för att söka bidrag av vår generösa kommun, så om någon tvekar pga reskostnader - hör av dig så försöker vi ordna det!! http://kollektiv.wikidot.com/Tillbakakaka - här publiceras uppdateringar.
  15. Föreningen Kollektiv [http://kollektiv.wikidot.com/] kommer den tjugosjätte och tjugosjunde juni arrangera en festival i Växjö. Den första dagen med diverse konst och den andra dagen med musik, en scen inomhus och en scen utomhus. Vi söker artister som är intresserade av att delta. Festivalen är inte genrebestämd, vi söker experimentell musik inom alla genrar; noise, breakcore, frijazz, dub, chip, postrock, psykadelia osv. Vi kan inte erbjuda något gage och förmodligen inte heller resersättning (det är i vilket fall trevligare att lifta...), men sovplats och energi kan arrangeras. Skicka ett e-post till kollektivmail@gmail.com om du är intresserad, bifoga eller länka gärna något att lyssna på!! http://www.myspace.com/kollektivfestival (Jag är osäker på om det här är rätt forumdel att posta i, flytta gärna tråden om den ligger fel)
×
×
  • Skapa ny...