Jump to content
Annons

furiousrage

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av furiousrage

  1. Nej det här får du genast sluta upp med.........tragiskt dåligt alltihop
  2. Ledsen men det låter som du precis har hittat svepfilterfunktionen och vägrar låta bli den. släpp svepen och arbeta fram låten istället och som föregående talare skrev så borde du byta ut leadet till något ballare.
  3. Ok pop låt men snälla du måste skär bort SSSSS ljudet som dominera hela sången!
  4. Det här var riktigt riktigt BRA! Dont ever sleep again!! välkommen till heavy metal festivalen i Motala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  5. Panorera ut guran kör lite höger vänster och låt dem mötas i mitten efter ett par rundor. annars sköna riff tycker jag!! Rock on.
  6. Hej! Om jag ska vara riktigt ärlig så måste du lägga ner mycket mer tid på att lira tight! I andra partiet tappar du bort dig precis och det är = döden i en demo. Men kämpa på så kommer det nog.
  7. När jag var liten och började spela så hade jag en dröm som jag fortfarande har även om jag har uppfyllt den då och då sedan dess. Stå på en stoooor scen med massor av folk som tittar förväntansfullt på mig själv och resten av bandet och väntar på de första rungande nedstämda powerchordsen. Allt sedan dess har jag velat göra musik och låta alla få ta del av den. Men idag verkar det som att musiker bara tänker på pengar om man ska tro massmedia. Ni stjäl våra verk på internet och till detta bör ni få stränga straff!! ropar en del Andra tycker mer synd om skivbolagsjättarna som dagligen lurar upp oss i ockerkontrakt som ändå inte går att leva på. För mig finns det bara en verklighet och det är livespelningarna, och dessa går inte att stjäla. Fördelen med den illegala verksamheten är ju faktiskt i mina ögon också att vi inom en snar framtid kommer att bli av med den konversiella reklamomspunna musiken som för mig hör hemma i ett annat fack. En god vän till mig jämförde den nya popen/hip hopen , med porren, massproducera och sälj för att tjäna snabba kulor. Som jag ser det kommer garagebanden att få helt nya förutsättningar då pengarna på sikt spelar en mindre betydelse än själva skapandet och musiker världen över får en nystart. Så alla ni som sitter därhemma bakom en dator eller en sliten ärvd gammal Fender med kassa mickar och skiver era alster. Ge inte upp era drömmar men förverkliga dem på ett sätt som gör att vi alla kan få ta del av ert skapande. Spela live!! Svara gärna med vad ni själva har för åsikt i denna omdiskuterade fråga!
  8. Jag håller inte med dig ALLS!! Det är en sak att sitta och komponera sin musik vid´datorn där du lätt kan ändra tonhöjd,transponera skalor, redigera ett fel med ett knapptryck osv. Det är en helt annan sak att sitta i en studio med riktiga musiker. Den stora skillnaden mellan en seriös musikskapare och en hackermusiker är att den seriöse allt som oftast både kan hantera ett instrument OCH en dator medans hackermusikern blir handlingsförlamad vid ett strömavbrott!! Med detta menar jag inte att de som sysslar med trance och elektronisk musik skulle vara mindre begåvade, bara att de har tagit den lätta vägen istället för den lååånga dammiga grusvägen som de flesta av oss faktiskt gjort.
  9. furiousrage

    Presentation

    Tjenare alla musik missbrukare i vårt avlånga land! Jag har hållt på och meckat med musik sen jag var 7-8 år och är nu 31 så några år har jag på nacken iallafall. I min ungdom lirade jag rock och punk men det tonade av och jag bytte till eurodance som snart blev elektronisk pop. Idag ha jag satt ihop ett band från jobbet (industri) och vi kommer att satsa på covers för att lira lite runt i östergötland. Vi är precis nystartade och har inte ens hittat en riktig repertoar ännu men det kommer nog snart. Jag släpper lite gamla alster här mest för att det är roligt att höra andras kommentarer. Ni får gärna vara elaka bara det är konstruktivt. Mvh: Furiousrage
×
×
  • Skapa ny...