Jump to content
Annons

hardrocker

Medlem
  • Antal inlägg

    99
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Solna
  1. Verkar vara ett vanligt problem; http://duc.avid.com/showthread.php?t=313058
  2. Jag installerade Client software. Det programmet såg sen ut att installera drivrutinerna. Men nu när jag försökte köra DigiTest (som visst installerades med PT10) så säger programmet att jag måste installera de nya drivrutinerna till iLok. Laddade ner de från paceap.com men installationen verkar inte avslutas ordentligt. De blir aldrig installerade. Nån som varit med om nåt liknande? Har bara kört iLok i en och samma USB hittills. Har provat nu att byta men det blir ingen skillnad.
  3. Har en gammal 002 som jag köpt Pro Tools 10 till (crossupgrade, hade åttan förut). Registreringen på iLok.com och nedladdningen samt installationen gick bra. Installerade de nya 002-drivrutinerna innan jag installerade Pro Tools enligt Avids rekommendationer. Men när jag försöker starta Pro Tools får jag upp ett felmeddelande (se bifogad bild). Bifogar också bilder från iLoks hemsida där man tydligt ser att licensen är installerad och okej. Vad göra?
  4. Har en Digi 002 fader med Pro Tools 8. Funderar på att skaffa Pro Tools 9. Hur funkar det med 64-bit Windows 7? Kan jag ha massa RAM nu eller är det fortfarande bara 4 GB som gäller? Om jag köper PT9, kan jag då använda samma program i två datorer? Har en stationär för mix och en laptop för inspelning. Och vad säger ni om 002 egentligen? Kommer det fortsätta funka med PT 9 eller kommer det att fasas ut snart? Kommer de fortsätta släppa uppdateringar till detta ganska gamla system? Funderar på att skaffa en 002R istället. De är så billiga nu. Hur jobbar ni, föredrar ni rack eller faderversionen? Rackversionen kan man ju "trimma" med Black Lion-modden också vilket är lite lockande. http://www.blacklionaudio.com/content.php?p=7 Är det smart att ha 002R för inspelning och faderversionen för mix? Kan jag använda samma Pro Tools till båda eller måste jag köpa två licenser då? Tacksam för svar!
  5. Har lovat att jag ska köra liveljud åt några polare som har ett band. Inget märkvärdigt utan ganska enkelt, med få mickar. Jag har en Digi 002 som jag knappt använt. Den har ju nåt som kallas Stand Alone-mode, och det är det jag funderar över. Duger det som livemixer? Den har ju inte så många ingångar (bara 4 med XLR)och jag är lite osäker på hur många kanaler man faktiskt kan köra i detta läge. Kanske kan man lösa detta med ett Modu 8pre? Ni som har lite erfarenhet av 002, vad är era spontana reaktioner? Tacksam för svar!
  6. Hur gör man det? Nån som har en länk till en bra och enkel guide?
  7. Kan man göra så? Har köpt en ny Sony Vaio och vill kunna ha den för både ljudproduktion samt det vanliga surfandet. Kan man ha två olika användarkonton med helt olika inställningar? Typ trådlöst internet, fin grafik, antivirus och skrivare på ena kontot och det andra (för Pro Tools) ska vara helt strippat. Inget internet, ingen skrivare eller lull-lull i form av grafik och antivirus. Funkar det?
  8. Nä, jag tycker fan inte att C2:orna är så bra som alla andra verkar tycka. Vasst ljud och jäkligt brusiga är mitt omdöme. Ingen som har en sprängskiss på dem? Jag skulle vilja öppna dem och se om det är jag som fått ett måndagsexemplar.
  9. Åh fan, då ska jag testa det! Vart hittar jag instruktionsvideon på Digidesign? Den verkar lite rörig att hitta på, den sidan.
  10. Är hyfsat grön på detta med hårddiskinspelning. Har installerat Pro Tools och med det får man ju med massa extra småprogram, t ex Reason, Ableton Live, Sampletank, Melodyne Essential, Torq etc.. Vad är detta för program och behövs de för att köra Pro Tools, eller kan jag avinstallera dem helt enkelt? Tack på förhand!
  11. Fan vilka klippor ni är. Jag plockade bort IE8 och vips, så funkar det igen! Tack som fan!
  12. Det finns väl automatiskt i Windows tror jag, men jag använder Firefox.
  13. Jag laddade ner och installerade den nya 8.0.1-uppdateringen. Tidigare hade jag 8.0cs3 installerat och allt flöt problemfritt. Nu hänger sej programmet i uppstarten. Lustigt nog alltid när "Structure" håller på att laddas.. Jag har en XP. Nån som känner igen problemet?
  14. Ingen annan som har dessa mikrofoner och upptäckt samma sak?
×
×
  • Skapa ny...