Jump to content
Annons

anders lund

Medlem
  • Antal inlägg

    9
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Notera rubriken: "Logic express 7.2" Antar att ni av misstag syftar på pro, för jag känner inte igen de värdena...
  2. a fasen...så man är begränsad av bussarna där. Hade tänkt bus 1 med reverb, sen bus 2 delay, sen bus 3 gitarr, bus 4 trummor och med lite mer effekter och instrument, så kan det lätt bli så att busarna inte räcker till. Har för mig att man i typ cubase och pro tools kan göra hur många gruppspår som helst, eller? iaf, tack för hjälpen
  3. Har nyligen skaffat logic express 7.2 och undrar hur man gör gruppspår. Med det menar jag hur man gör om man t.ex. vill att 4 gitarrspår ska skickas till ett spår, så man styr volymen med en regel och kan lägga samma effekt på alla gitarrerna, samt skicka till bussarna. Jag har hittils gjort så att jag skickat spåren till en och samma buss, men dels är antalet bussar väldigt begränsat, och jag kan inte från en buss, skicka till en annan buss. T.ex. om jag vill lägga på lite reverb på alla instrument i bussen så går det inte genom att skicka min instrument buss till en effekt buss. nåt tips?
  4. Jag testade att köra samma grej fast med express istället. Har det problemet att jag inte lyckas ställa ner samples lägre än 512 i coreaudio. Hur många samples kör du med?
  5. Ajdå, dom korten var lite väl dyra för mej. Ingen som kan rekommendera något under 4000kr?
  6. Antar att han är det. Sitter själv en aning missnöjd med en m-box. 4000kr betalade jag för möget, ska försöka sälja, men vem vill ha det? ingen antagligen..
  7. får man fråga vad du använder för ljudkort till din powerbook som låter dej köra så många spår? Jag har en m-box och kör pro tools, och får säga att processorn inte orkar med nånting på lägre än 512 samples. Logic kanske är mycket mer sparsamt med processorkraft än vad pro tools är?
  8. Intressant, ska kolla in dom. Du har så rätt, jag borde ha sagt kostnadsgräns, för saken är den att jag är snål =) Jag tänkte hålla mej under 4000kr, antar att motu:n kostar rätt mycket mer än så? Aldrig hört talas om metrix halo, ska googla rundor lite.
  9. Jag skaffade en M-box för ett tag sedan till min powerbook, men har börjat bli trött på att den belastar cpu:n mycket pga att den använder usb 1. Jag har även haft problem att sätta lägre antal samplingar än 512 när jag använder andra musikprogram än pro tools. Tänkte skaffa ett liknande ljudkort med minst två ingångar med preamps somminst är lika bra som focusrite grejerna på m-boxen. Hade tänkt med nånting med firewire och det får gärna vara från ett företag som skriver bra drivrutiner och har släppt drivrutiner är universala, till intel macarna. Funderade lite på m-audio, just för att man kan köra pro tools m-powered, men just nu lutar det åt att jag kommer börja använda logic express istället så då spelar det iofs ingen roll... tackar för svar Anders L
×
×
  • Skapa ny...