Jump to content
Annons

Tiwanacu

Medlem
  • Antal inlägg

    17
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Är detta fortfarande aktuellt ? Skulle vilja "se" va någon annan gör med mina acapellor då jag nu letar annan mixxning. Jag rappar!
  2. Är tacksam för energin du lagt ner på svaret men jag förstår typ hälften av vad det där betyder.. "Sjung kraftigt i miken och ställ in gain och drive på preampen under tiden tills du får ett ljud som låter bra" saken är att det kan inte låta "bra" hur jag än ställer in drive å gain, om jag tar ner den mot nästan 0 så försvinner BZZ men samtidigt låter d ju inte alls starkt lr bra..
  3. ah jag sänkte gainen nästan ner på 0.. känns som att det inte låter alls lika bra då men men.. kanske skall vara såhär
  4. jag vet itne ens hru man anväder kompressor än.. finns bara 2 rattar på pre-ampen.. Gain å Drive
  5. herwhisper: ju mer gain å drive jag drr åp destå mer tar det i taket med "bz" ljud när jag spealr in 😄 hlp n´ån
  6. herwhisper: OK makes sence.. jag spelar in i Cool Edit Pro.. nån aning om hur man kör kompressor där? (vild chansning)
  7. När jag spelar in med min JJlabs C010B kondensatormikrofon i Line-In stöter jag på problem när jag tar i med rösten. vissa ord "bzz'ar" till eller "tar i taket" lr vad man skall säga. Om jag kör med lugn röst låter det hur fint som helst men när jag vill till å köra ordentligt bzz'ar det till på vissa höga ord. Går detta att justera ? tycker ju att jag borde kunna prata högt utan att d "tar emot" är det mitt ljudkort kanske ? Jag har testat sänka ljudet på datorn ljudkort men då låter det bara för lågt. har även testat fippla på drive å gain på min pre-amp. skall försöka fixxa ett ljudklipp om det är oklart vad jag talar om.
  8. som jag sa innan "Har redan gjort alla ljudkorts inställningar. line in är inte mute'ad.. " så ja, har gjort det ni bägge föreslog.. tack
  9. Jag tror du ska använda något som heter asio4all, ett program (sök efter det på forumet) eller ställa in i dators ljudkorts inställningar, ingången kan vara mutad. Men jag har inte så bra koll vad som gäller med standardljudkort. För allt verkar rätt i cubase. Och om du fortsätter att göra musik i gillar cubase. KÖP DET! Har redan gjort alla ljudkorts inställningar. line in är inte mute'ad.. skulle denna driver helt plötsligt kicka igång min mikrofon ? på kanalen jag väljer "input på.. finns bara "stereo-in" som sagt är det INGEN som spelar in röster med Line-In i cubase !? någon måste ju veta.. 😆
  10. har tittat massvis i manualen men hittar det ej... har SX3
  11. hur ändrar jag input på kanalerna i cubase !? Min står på Stereo-In vill ha till Line-In ?
  12. Jag har kollat upp å den verkar ha hittat mitt ljudkort iaf.. sen på F4 hittar jag ingen Line-in..... å jag har absolut ingen aning om hur jag "lägger till en" Jag är kraftig Nybörjare i Cubase så lite mer utförligt om hur man väl går till väga hade uppskattats som guld.
  13. Hey android jag sitter inne i Cubase.. var hittar jag inställningarna till Line-In osv ?
  14. android: SKall kolla upp detta snarast.. skall iväg på match nu dock återkommer ikväll.. tack
×
×
  • Skapa ny...