Jump to content
Annons

0-13

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. 0-13

    Beats och inspelning

    Är lite osäker på om jag postar denna tråd i rätt avdelning, om inte så ber jag om ursäkt.. Hursomhelst, vilken mjukvara är bäst att skapa beats med? Kör Cubase SX 3.1.1 nu och som jag skrev innan ngnstans så kan jag verkligen ingenting, finns de någon mer användarvänligare programvara till att skapa beats? Eller är Cubase de ultimata verktyget? Och hur gör jag när jag ska spela in texten i miccen och köra in de i Cubase? Peace out!
  2. 0-13

    Cubase latency

    Är en total nybörjare vad de gäller Cubase, men jag skulle behöva lite hjälp.. Jag har ett Creative ljudkort, men på VST Audiobay i Device Setup när jag ska byta Master ASIO Driver till "Creative EMU10Kx ASIO" så får jag upp felmeddelandet: "The ASIO Driver Creative EMU10Kx ASIO could not be loaded" ASIO DirectX Full Duplex Driver ger mig en Total input latency på: 325,079 ms och en Total Output latency på 46,440 ms.. Jag veet att jag mååste få en bättre latency med mitt ljudkort, men av ngn anledning så får jag inte de och funka alltså, trots att jag har Creatives drivrutiner från skivan installerade.. Tack på förhand!
  3. 0-13

    Shoo!

    Tjena, är en 20 årig grabb från Linköping som efter lite googlande lyckades hitta till detta forum. Har exakt 0% erfarenhet vad de gäller musikproduktion på något sätt. Har som ambition nu efter plugget att göra en eller flera låtar, lite åt hiphop/r&b hållet.. Kom på hur min gamla musiklärare alltid pratade om Cubase så jag bestämde mig för att fixa de, sagt&gjort.. Efter ca. 2-3 timmars pillande så förstår jag mig fortfarande inte på något.. Har sökt lite efter hjälp på forumet utan större framgång. Hursomhelst så tas all hjälp tacksamt emot.. Peace!
×
×
  • Skapa ny...