Jump to content
Annons

cless

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om cless

  • Födelsedag 1987-10-15

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Östersund

Socialt

  • Skype
    alias_guran@msn.com
  1. cless

    Temporedigering

    sitter ofta och övar till olika låtar med datorn och de är inte alla gånger man hänger med i orginaltempot. finns de nått program som kan ändra tempo ganska lätt utan att det blir pitch på de hela? vore jobbigt om man var tvungen att transponera varenda gång man vill byta tempo. de är klart att en sån här sak är lätt som en plätt i alla sequencersprogram men de tar ganska mycket jobb från en att göra det. i windows media player kan man byta tempo väldigt lätt. jag söker en liknande funktion till mac. har testat amazing slow downer, men om man inte betalar 44 dollar kan man bara jobba med 1/4 av en låt.
  2. 1 att bara bedömma hur skön en gitarr är är svårt. man får ingen helhetsbedömning. les paul tx har en otrolig sustain i sig men den är inte så ergonomisk. så den gitarren har en "skön" ton medans en annan gitarr kanske är tvärtom. jag själv spelar ganska mycket gitarr så för mej är en skön gitarr även lätt underhållen. en gitarr som det tar en timme för att göra rent halsen på är inte så bra enligt mej. just nu har jag en music man petrucci gura. den är rätt bra men de saknas finstämmare vid stallet. om man ska vara petig. en annan syn på de hela är funktion oxå. gibson och fender lever lite på vad de har gjort förut. de kör på sina "klassiker" medans märken som ibanez och caparison är väldigt nyskapande. saker som låsbara stämskruvar, finstämmare, piezo mick och midigrejer de är vad som kommer locka gitarrister tror jag. 2 bandlösa gitarrer är toksnygga, (bumblefoot har en)
  3. cless

    Facktermer

    vore det inte bra om det fanns någon sorts lathund eller ordlista. det finns många nybörjare här, som är villiga att lära sig inklusive mej. 🙂 vore det inte bra med nån form av ordsbeskrivning samlat på ett ställe för att underlätta för nybörjare. ibland är det inte så lätt att hänga med i snacket.
  4. cless

    ny här

    tja tja jag heter fredrik bor i östersund. jag har läst ljudteknik a och b men det är bara smörja jämfört vad som finns här. detta är en djungel. men en rolig sida att kolla in. det finns alltid något nytt att lära sig här. hehe jag har funderingar på att bygga en studio för eget syfte. så jag kan lära mej mer om gitarr och mitt eget spelande. jag är lite inne på en frost stationär, de grejerna verkar schyssta och stabila. sen ett rmekort vore gött att ha till.
  5. är du modig så kan du köpa från tyskland. jag har några polare som har gjort det och det har inte varit några problem alls. jag funderar själv ganska mycket på detta kort. alltid bra med fw 800 http://www.thomann.de/
×
×
  • Skapa ny...