Jump to content
Annons

BurnTheGround

Medlem
  • Antal inlägg

    64
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Klart som fan man är helröd!
  2. BurnTheGround

    Ljudproblem

    Hejsan. Jag använder ljudkortet RME fireface 800. Problemet är att ljudet blir så basigt när jag ska spela in. Fruktansvärt irriterande. Det blir sjukligt basigt. Grötigt. Hjälp mig för jag håller på att bli tokig här. Det blir speciellt basigt när jag försöker spela in akustisk gitarr. Provade nyss att spela in med 2 Line audio cm3 mickar, men det blev lika basigt för det! :/. Så snälla, nån kunnig människa! Försök att klura ut problemet.
  3. Hejsan. Har nyss köpt ett RME fireface 800 och försöker komma igång och spela in. Men det är något fel :S... Det måste va nån inställning?? Klicket i Cubase typ hackar och det strular sej. Nån som vet vad det kan va för fel?? :S
  4. Det här det låter ju väldigt positivt! hehe då får det nog fan bli ett sånt då 😱 Har ändrat rubriken nu Claes! 😄 Ja priset är helt okej. Musikcentralen säljer det för det priset, dom har bra pris på det mesta faktiskt. Piccazzo, vad är AD/DA? Har aldrig rikigt fått nån ordning på det i skallen :S Pereds, tack för tipset men jag är lite skeptisk till att köpa begagnat. Lureri och sånt där. Dessutom har man ju ingen garanti då :S
  5. Tjabba allihop. Nu är det så att jag ska köpa ett ljudkort till min nya dator. Jag funderar starkt på ett Fireface 800. Kostar 13500 så det är mycket pengar det handlar om. Jag vet fan inte så mycket om ljudkort, men det verkar grymt =). Är det någon som vet vad det är som är så mycket bättre med detta kort, till skillnad från dom billigare varianterna?
  6. haha det har jag inte lagt märke till 😱 för övrigt är dne låten jävligt bra
  7. Det här var faktiskt bra tycker jag.. ganska gött på något sätt =) gillar delen som kommer 1;07.. Det skapade en vacker stämning. kör hårt!
  8. Men vad ska man egentligen använda för typ av mick när man mickar upp akustisk??
  9. du är nog baryton då.. som jag. bara att acceptera 😄
  10. Vad ska du göra istället? thimmie, jag ska bli musiker deklart!!! =) jobbar bara tillfälligt för att bygga ihop en fet hemmastudio. Sen ska jag läsa vidare.
  11. Jag är galen i Cornelis Vreeswijk. Alltså han har gjort så jävla mycket bra som så få känner till 😲.. Dom flesta har ju bara hört Hönan Agda och Brev från kolonien. Och det är synd! sen gillar jag QUEEN, Simon and Garfunkel, Gasolin, Kent, Helloween, System of a down, Lars Vinterdäck =), Meshuggah, InFlames, Jason Becker, Symphony x, Abba. och massa mer! fan visste jag hade glömt nån! Timbuktu!!
  12. hmm vad är egentligen pro-tools? :S Ett vanligt program som typ Cubase?? Har hört att det inte funkar med alla ljudkort? fattar inte ett jota!
  13. Där var du ironisk hoppas jag ;P
×
×
  • Skapa ny...