Jump to content
Annons

Mallan

Medlem
  • Antal inlägg

    2
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Stad/plats
    Stockholm
  • Intressen
    * Musik<br>* Litteratur<br>* Dans<br>* Teater<br>* Akvarell/Teckning<br>* Fota<br>* Film
  1. TALFÖRBUD tills spelningen. drick mycket, varmt el. ljummet inget iskallt och svälj i små klunkar. nyodex gurgelvatten (finns på apoteket), äckligt men effektivt. massera hals och nacke varje morgon och kväll. samt strecha tungan ofta. och precis som Fredrik säger sjung upp ordentligt innan, mjukt, men ordentligt. hoppas att nått hjälper. och lycka till! =)
  2. * Vilken ambitions-nivå ligger du på? Leva på skiten/kul hobby - Jag satsar allt. Det är lika bra, faller man så faller man men då har man åtminstone försökt. Drömmen är att kunna leva på det jag älskar. * Musikstil du helst pillar med? Kan va schysst med lite inspirations/influens- exempel kanske. - För tillfället mest musikal (jag vet, det är nördigt), annars pop/rock, jazz, visor mm. * Vilka instrument är du skön på? - Inte tillräckligt på nått. hahaha. Sång är mitt huvudinstrument. * Vad jobbar du med/på för tillfället? - För tillfället pluggar jag på Kulturamas YF musikalutbildning samt håller på med ett trubadur projekt, sjunger på bröllop, dop och begravningar + RECLAIM THE STAGE - som jag hoppas ska dra igång nästa eller näst, nästa sommar.
  3. Mallan

    Hej allihop!

    Vad roligt! (trodde att jag var den enda musikal"freaken" här. =P
  4. Mallan

    Hej allihop!

    lol Hårdrock/Metal ingår lätt i min "lyssning".
  5. Mallan

    Hej allihop!

    OM MIG: Jag heter Malin, bor i STHLMs området. Musiken är min livlina här i världen. Jag har hållt på med musik sen jag var liten. Typisk allätare. Min studiomusiker-/scenframställnings lärare på gymnasiet sa alltid: "Den som inte kan lyssna på all musik, va fan ska han va musiker för?" och så tvingade han oss att mixa dansband och britney spears och sånt. Så vi blev liksom tvingade att lyssna äen på sånt vi inte ville, vilket faktiskt var väldigt nyttigt. Jag har mina rötter i den klassiska musiken via tvärflöjtspelande och i den klassiska pop/rock genren via min sång. På gymnasiet blev det mer och mer jazz/fusion och blues jam och en hel del vis/folkmusik- tolkningar. Jag är även inne en hel på cirkusmusik men det som gäller mest är: MUSIKAL/SHOW eftersom jag är under utbilning. Jag går för tillfället på Kulturamas YK Musikalutbildning i stockholm och ska till hösten börja mitt andra år. INSTRUMENT: Sång Brukspiano (självlärd) Tvärflöjt (sedan 11 års ålder) [+ lite traversflöjt och lite altflöjt] Saxofon (alt och sopran) Percussions (om nödvändigt)
  6. Jag söker en duktig pianist/gitarist som gärna får vara bra på att sjunga för samarbete. Intresserad? HÖR AV DIG! //Malin
×
×
  • Skapa ny...