Jump to content
Annons

blazers

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om blazers

  • Födelsedag 1988-11-16

Om mig

  1. blazers

    Trummor

    Tack för alla svar, ska prova det ni ger förslag på!
  2. blazers

    Trummor

    Jag tror inte det. Det har fungerat helt felfritt än så länge och när jag spelar in andra instrument så går spåren inte i taket även om jag trycker på med lite gain.
  3. blazers

    Trummor

    jo, jag provade att trycka in dem också, men det blev inte mycket bättre för det.
  4. blazers

    Trummor

    Jag har ett JJlabs DK7S mikpaket som jag använder tillsammans med Phonic MM1705 mixerbord, ADC&DAC 2000 ljudkort och Cubase SX2. Mitt problem är att när jag spelar in trummorna så går spåren på virveln och pukorna i taket trots att jag har dragit ner gainen och volymregeln på mixerbordet i botten. Överhängen och basen går inte i taket, så länge jag inte drar på mer gain eller volym på mixerbordet. Någon som vet vad jag kan göra för att slippa se spåren gå i taket?
  5. Japp, när jag sen ska panorera signalen så den hamnar i mitten så försvinner ljudet.
  6. vart ska jag ändra? för när jag ändrar i cubase händer ingenting.
  7. Farsan skaffade sig en ADC & DAC 2000 Box + DSP24 men lade det åt sidan innan han gjorde något med det. Så iställer tog jag mig ann det och nu har jag problem nybörjare som jag är. Har installerat, kopplad osv. och får ljud i det, men nu kommer jag till det som jag söker råd om. Om jag fattat det rätt så finns det 2 balanserade XLR ingångar och 8 obalanserade analoga ingångar. Detta betyder väl att jag kan spela in 8 olika spår samtidigt? Men när jag väl börjar spela in så fungerar ingång 1 vänstersignalen och 2 som höger. Samma sak gäller för 3/4, 5/6 och 7/8. det spelar ingen roll hur jag lägger panoreringen, jag måste använda två ingånger för att få ljud i båda monitorerna, vilket gör att jag bara kan spela in 4 spår samtidigt. Gör jag nåt fel? Har det med stereo, mono att göra?
×
×
  • Skapa ny...