Jump to content
Annons

buster

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Såja då var man klar. något mästerverk blev det inte, men jag är mer nöjd med hur den ser ut nu i jämförelse med innan.
  2. är ingen expert på lackning, men om du ska börja lacka är det väl perfekt med en epiphone? de sjunker väl rätt bra i pris ändå. bara en tanke 😕 Ja det var precis in tanke, Det är ju bara en epiphone..... även om lackjobbet inte blir ett mästerverk så rasar inte världen samman. Tack för alla tips och råd.
  3. buster

    lacka om intrument

    Jag sprang och inhandlade en Epiphone Les paul sunburst bas som jag tyckte att jag behövde. Jag är dock inget fan av Sunburst men eftersom jag fick en så vansinnigt bra deal så var jag tvungen att ta den. Men frågan lyder som följer, om man gör ett bra lackjobb, påverkar det ljudet något, och sjunker den i värde om det inte är originallack? btw. jag tänkte lacka den helvit.
  4. Genre:punk/rock upphovsmän: bengt och lotta producerat av: tha spank storlek: ca 3.14Mb Längd: 2.45 Artist: leif och lösmusen Medverkande: några kamrater Vi har nu gjort en inspelning som tog ca 2-3h inklusifve lite mixning. hur låter detta nivåmässigt och allt sådant. vi vet att vi är amatörer. Låtuppbyggnaden är en annan fråga vi ställer oss - kommentera gärna. Och är detta en "bra" låt? jag poängterar vikten av att framhålla att vi reserverar oss för det "kassa ljudet" men vi vill gärna ha tips å råd på hur fan vi ska mixa det osvosv... vi är loosers Det är så jobbigt att höra andra säga sånt så det är bättre att ha sagt det först själv låten http://hem.bredband.net/b125304/northernlights.mp3
  5. buster

    baskagge 26"

    vad finns det för för och nackdelar med att ha en så pass stor baskagge ? jag funderar nämligen på köpa en sådan.
  6. 1p - låt 22, Rök mera holk 2p - låt 2, Renamed 9(y-4)3y 4p - låt 1, Varför Måste Jag Leva Här 6p - låt 10, Roll The Dice - lite Passage 4 vibbar, vilket är mycket bra- vill höra mer av denna skapare
  7. buster

    livelooping ?

    vad kallas denna typ av maskin som denna kille använder http://www.collegehumor.com/movies/1660285/
×
×
  • Skapa ny...