Jump to content
Annons

firebird

Medlem
  • Antal inlägg

    13
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. firebird

    512 ram

    Många tack till alla 😉🙂 !!!!!!!!!!
  2. firebird

    512 ram

    Jag vill ju köra mitt gamla fina halion. Då kanske det blir strul. Då måste jag nog byta moderkort för att kunna uppgradera ram. Tråkigt.
  3. Det var vad jag trodde också. Nu är det en dell jag funderar på. Har de speciella PCI kort ?
  4. firebird

    512 ram

    😆 512 ram. Räcker det till Cubase SX 1.
  5. Är det möjligt att uppgradera en Delldator från USB 1.0 till 2.0?
  6. firebird

    Delldatorer?

    Hallå. Jag får inte mitt ljudkort att funka med min laptop även efter samtal med Tascams support. Det gäller ett kort som heter Tascam US122. Ett usb kort alltså! Nu har jag gett upp och förenat 😄 mig med tanken att köpa en annan dator, stationär, med en pentium processor. Då borde det funka. Frågan. Vilka datorer rekomenderar ni? Vad tror ni om Delldatorerna??
  7. Det står inte intel. Jag har också sett det. Tråkigt.
  8. Jag vill bara höra vad ni tycker rent allmänt om låtarna och produktionerna. Jag har skrivit musiken ock spelat in alla som är på engelska. De som är på svenska är lite blandat från min och andras inspelningar. Jag hade inbrott för nåt år sedan och blev av med allt. Tappade sugen men tänkte börja lite igen. Har haft ett par "holds" på några av låtarna i europa men inget inspelat.Bara kul och höra vad ni tycker.
  9. Jag använder en bärbar och jag installerade med medföljande cd. Det har inte hunnit bli större projekt än 1 minut med 3 midi 0ch 2 audiokanaler. Det går inte att jobba med det. Det liksom stannar till en halv sekund då och då. Allt bara stannar så om man lirar så kommer man ur takt och allt blir knas. Den stannar till på olika ställen varje gång. I bland stannar den upp 2 - 4 ggr på 10 sekunder. I bland kan man spela upp 1 minut utan att nåt händer men oftast inte. Jag har bara mixtrat med buffrarna och latency men det känns som ett villospår. Oerhört surt för den känns verkligen bra annars. Jag ska testa din ide.
  10. LÅTNAMN: ARTIST/GRUPP: GENRE: LÅTLÄNGD: KOMPOSITÖR: PRODUCENT: EV. MEDVERKANDE: INSPELNINGSÅR: FORMAT: (ex. mp3/ogg vorbis/aac osv) STORLEK: (ex. 5.3 megabyte) STATUS: Skiss/Färdig demo (OBS! Färdig demo kan även komma att recenseras i papperstidningen) ( LÅTLÄNK:) Här kan ni gå in och lyssna på lite låter som jag har varit med och gjort. De på engelska är nog roligast. Kör hårt. http://medlem.spray.se/songwriters/
  11. firebird

    Tascam US-122

    Jag införskaffade en tascam us-122 för ett par veckor sedan. Den verkade som ett vettigt köp med midi och fantommatningen. Tyvärr så ger den oregelbundna drop - outs 3 - 4 ggr i en låt fast alltid på olika ställen. Det verkar inte ha med latency att göra. Jag har 1,5 G celeron och 1 G i ram. Det känns som om det borde räcka. Snart slänger jag skiten. Inte nog me det. Nu är det electric banana band på tv. Hjäääääälp!!!!!!!!! 😕
  12. Köpte ett nyss men tyvärr funkar det dåligt. Jag vet inte vad som är fel men det ger oregelbundna drop-outs. Skittråkigt. Glöm det.
  13. Jag skulle nog vara lite avaktande. Jag har köpt ett us122 och det fungerar förutom att det ger oregelbundna drop-outs vid olika tillfällen. Tillräckligt ofta för att det inte ska gå att använda. Det verkar som den är känslig för vilken dator du har. Skit i den!!!!!!!!!!
×
×
  • Skapa ny...