Jump to content
Annons

Prophet

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ok, förstår vad du menar Claes. Men för tillfället har jag varken ljudkort med dessa portar eller expantionskort till mixern. Nån ideé hur jag kopplar bäst i hop det jag har? Känner inte så många som har/haft en ddx3216, så alla tipa är välkommna.
  2. Tack, rolig sida. Med faktiskt bra tips. Har nu lyckats fått ljudet att vandra från winamp till mina öron, så grejerna funkar i allafall. 😄 Har även legat sömnlös och kopplat i tanken. Är detta en dum/klumpigt variant? Gitarr-ljudkort-cubase-mixer-monitor-SF Har inte provat om denna koppling är möjlig, kanske tänker helt fel. Men vill liksom ha mixern efter dator (via tele, åtta kanaler), mixa och sen skicka in det i datorn igen (via s/pdif från mixern). Är kanske helt ute sneseglar.
  3. Är en nybörjare som precis har tagit steget från ren mjukvara till lite mer att ta på. Tidigare så körde jag på ett soundblasterkort, cubade sx3 och reason 3. Har nu fått smak för detta med inspelningsstudio och uppgraderat en aning. Men med mer leksaker i fast form tillkommer det ju en hel del nya kablar och kopplingsmöjligheter, skulle hemskt gärna vilja få lite tips och hjälp om hur jag kan koppla på smidigast sätt. Kommer fortfarande att köra hårddiskinspelning i reason och cubase men även gitarr och bas. Detta är prylarna jagvill få ihop på ett trevligt sätt: Dator Midikeyboard (via usb) Firewire ljudkort (2in/8ut) (Focusrite Saffire) Mixer( Behringer DDX3216) monitorer (Från mixer) Gitarr/bas Tack på förhand! 😮
  4. Tack! Det fanns mycket matnyttigt i den artikeln, tack igen.
  5. Har problem med dålig utsignal från reason. Vad kan detta bero på? Mitt ljudkort eller inställningar? Får mycket starkare och klarare signal från tex Absynth3 och Orion.
×
×
  • Skapa ny...