Jump to content
Annons

Heljarmadr

Medlem
  • Antal inlägg

    15
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Stockholm
  1. Ok, där ser man, tack för info =)
  2. Grammotex tar 250:- för en EAN-kod. Kan vara bra att veta nästa gång så du inte betalar 500 igen i onödan.
  3. Men titta, det fungerar! Tusen tack för hjälpen, för ett snabbt svar och en enkel förklaring!
  4. Nej jag har exporterat i 24 bit ser jag. Berätta gärna varför det spelar roll?
  5. Hallå hallå, jag har en liten fråga, försökte söka på ämnet men lyckades inte så vidare bra så jag skapar väl en ny tråd. Det är så att jag har låtar jag mixat och mastrat i Cubase SX3 som jag sedan vill bränna på CD men jag måste spara fel eller något för varken Nero eller WMP tycker att formatet är ok att bränna som audio-CD. För att verkligen förtydliga hur jag gör: File / Export / Audio mixdown Files of type: Wave file (.wav) Coding: PCM / uncompressed Waves Är det något jag har missat eller har någon annan stött på problemet? MVH /H
  6. Köpte MR5 i förrgår, 4k på 4sound. Jag har inte hunnit testa dem riktigt ordentligt ännu men jag gillar verkligen ljudet och tror att jag gjort en bra affär. Det är ett förvånansvärt bra tryck i dem måste jag säga.
  7. Mjo det var ju en idé faktiskt, försöker sprida ordet där uppe bland folk, ifall det är någon som ska köra ner eller känner någon som ska köra ner så betalar jag ju gärna lite bensinpengar för plats i baksätet tex. Tågspår? Det går tåg ända upp till Narvik.
  8. Ja det är ju så, tyvärr är jag inte på plats så det skulle innebära två resor för mig och det är knappast ett billigt alternativ :/
  9. Jag funderar hur jag lämpligast ska frakta mina instrument från norrland till Sthlm. Det gäller elbas, gitarrer och en midi-keyboard. Jag har inga case till vare sig basen eller gitarrerna. Har ni några bra tips på hur man kan bära sig åt för att få ner dem säkert och till en rimlig kostnad?
  10. nej för när jag drar på filtret "mikrofonförbättring" så låter det ur båda högtalarna. Ej att förväxla med "mikrifonförstärkning" som finns bland windows ljudfunktioner utan ett filter i ljudkortets soft.
  11. Problemet löst, installerade om drivrutinerna. det var så enkelt alltså... Edit: tydligen inte. när jag spelar in så vill den automatiskt modifiera min inspelningsvolym. Alltså den börjar på en volym och sänker sedan ner till en annan nivå. Jag hittade en flik som heter "mikrofonförbättring" där man kunde välja "inget filter" när jag valde det så spelade den in i "mono" igen. *blir galen* Så jag har alltså att välja mellan att ha en ofrivilligt "dyanamisk" inspelningsnivå eller en mono... hjälp, någon!!!
  12. Hittade detta: 20 I don't get audio out of the left (or right) speaker. Certain Asus motherboards were shipped without "jumpers" set to their normal default settings. This would cause audio to not work or to only work in one speaker. Check your motherboard for the correct jumper settings. Vad innebär det och hur ändrar jag detta? Jag kan ju lyssna på audio i stereo men inte spela in...
  13. Det har nog inte så mycket med programmet att göra utan mer någon generell inställning som jag missat eller som krånglar. jag kan inte förstå varför den envisas med att bara spela in på en "sida".
  14. Adobe Audition, men även när jag kör mikrofonförstärkning så hör jag bara ljud i en högtalare.
  15. Heljarmadr

    Hjälp! (amatör)

    Jag har ny dator med ett integrerat Soundmax ljudkort (jaja, det är skräp) men problemet är att jag fan inte lyckas spela in med min mick! Jag får signal osv men när jag spelar in så kommer det bara i mono och på en högtalare! Jag har testat alla olika inställningar men inget verkar funka.
×
×
  • Skapa ny...