Jump to content
Annons

LeVau

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  1. Svårt att beskriva. Men det låter typ som att det fastnat halvägs in i stärkaren, som om signalen är jättesvag men ändå där.
  2. Hej! Jag har ett högst frustrerande problem med min Schecter Hellraiser Solo-6. På den sitter det en EMG-81TW samt en EMG-89TW. Ljudet låter precis som om batteriet är svagt men jag har bytt batteri(två gånger faktiskt) utan resultat på ljudet. Jag har även skruvat upp locken bakom gitarren och plockat bort lite damm. Inget funkar! Är det någon som kan ge mig en hjälpande hand här? Tack på förhand!
  3. LeVau

    Problem med POD

    Jag har bara tryckt i en USB-kabel från Poden i datorn. Hur går jag vidare?
  4. LeVau

    Problem med POD

    Jag har inga hörlurar som passar till poden, så det kan jag inte svara på. Jag har ingen signal till programmet jag ska spela in på 😱 Edit: Jag har installerat mjukvaran.
  5. LeVau

    Problem med POD

    Hej! Jag kanske repeterar tråd som redan finns, men jag provade att söka och hittade inget. Jaja, till det relevanta. Jag har precis skaffat en POD xt. Nu behöver jag en idiotsäker instruktion på hur man installerar den, för så här är det. Poden känner av gitarren, datorn känner av Poden men ljudet uteblir helt. Vad gör jag för fel? Jag är i desperat behov av hjälp så jag är tacksam för svar! MVH Fredrik
×
×
  • Skapa ny...