Jump to content
Annons

Louiseblues

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Kvinna
  • Stad/plats
    Göteborg
  1. Tack! AmpliTube 3 är på 64 bitar, men spelar in mest LIVE med egna gitarrförstärkare. Jag trodde även Logics egna instrument var 64 bitars nu, som EXS24. Har inte en aning om jag använder mer än 4 GB RAM, men har ju 8 GB RAM nu... då använder väl datorn det automatiskt..? Eller kan man se och kontrollera hur mycket minne man använder, har inte lärt mig det..? Jag har även pluggarna IK Multimedias som Sample Tank och Sonik Synth och de är bara i 32 bitar. Använder ungefär lika mycket dem som Logics egna syntar och trummaskiner. Min gamla iMac G5 låg precis på gränsen i överbelastning när det gällde 2,5GB RAM, så nu känns det verkligen lyx. Så återigen, vilka interna och externa instrumentprogram/pluggar har 64 bitar? Flera frågor igen:-)
  2. Tack för svaret!! Har inte observerat ditt svar förrän nu tyvärr. Jag har hittills bara spelat upp gammalt material som låter bra oavsett 32 eller 64. Men är det även bättre att spela in med 64-bitars på när det gäller 32-bitarspluggar tycker du eller ska man just då slå över till 32-bitar? Och sen bounca i 64-bitar?
  3. Också en extra fråga. har precis köpt den nya iMac 27. Kan man köra i 64 bitar i Logic samtidigt som vissa instrumentprogram som Sonik Synth o Sample Tank endast är i 32 bitar? Alltså alla pluggar är ju inte uppdaterade till 64, går det ändå att köra alla samtidigt (både 32 och 64-program) i 64 bitar.. är min fråga? Vilka blir konsekvenserna?
  4. Otroligt... när du ändå har 6,5 i ram läste jag Undrar precis tvärtom, har fortfarande Logic Express 7 och iMac G5 från 2005 och undrar om jag bara uppdaterar till Leopard men har kvar Express 7, blir det segare då också...????.... (nu ett halvår senare läste jag denna tråd....) När jag sedan uppdaterat logic till 8.0.2 har det rullat på mycket bättre så nu har jag inga problem alls, hade inte den ramen heller när det begav sig. Nu kan jag köra lika tunga sessions som på 7an 😄 Tack för svaret!!! Så bra! Frågan är då om jag byter upp mig till Logic 8 (Studio eller Express) bör jag alltså uppdatera även till Leopard för om jag stannar på Tiger så blir det annars bara segare då...? En del säger nämligen att att Logic 8 ändå flyter bättre med Tiger än med Leopoard på iMac G5... alla säger olika även i Macaffärerna nämligen....
  5. Otroligt... när du ändå har 6,5 i ram läste jag Undrar precis tvärtom, har fortfarande Logic Express 7 och iMac G5 från 2005 och undrar om jag bara uppdaterar till Leopard men har kvar Express 7, blir det segare då också...????.... (nu ett halvår senare läste jag denna tråd....)
  6. Så bra att Du slapp återinstallera... 😱 Tack för det!!!
  7. Tack så jättemycket för svar!!!! Men min fråga är då... för extra tydlighet. Du behövde alltså inte ändra om systemmapparna utan 7:an låg alltså kvar automatiskt efter att du installerade 8:an, kan jag tolka dig så?
  8. HEJ! Jag ställer en fråga till de som har uppdaterat från Logic Express 7 till Logic Express 8. Kommer 7:an att ligga kvar på datorn och INTE bli raderad automatiskt…? Personal i musik- och macaffärer har sagt olika. En del säger att man måste ”rename” Logic Express 7 i alla mappar och systemfiler man har, eftersom 8:an har samma namn. Andra säger att man inte behöver göra det, utan det ligger kvar ändå. Men INGEN vet riktigt eftersom ingen verkar ha gjort det i verkligheten, utan man TROR BARA och hur säkert är det… som amen i kyrkan…??? Kruxet är att i manualen för Logic Express 7 står det att man inte får ändra på namnet på mappfilerna…. Då riskerar man att förstöra. Dessutom är det ju många olika slags mappar lite överallt, gillar inte riktigt den grejen… Jag vill inte riskera någonting innan jag köper Logic Express, för jag vill ha 7:an kvar, ifall min nuvarande dator (…2 år bara..) kanske är för slö och seg eller något annat som jag inte gillar eller fungerar med 8:an. Jag vill bara fortsätta att ha 7:an också helt enkelt. Från Logic Pro 7 till Logic Studio är det ju inga problem eftersom det är olika namn. NÅGON SOM VERKLIGEN VET OCH HAR GJORT DET I PRAKTIKEN????
×
×
  • Skapa ny...