Jump to content
Annons

tokamusic

Medlem
  • Antal inlägg

    10
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Har ställt in standalone. samma problem. alla andra synthar funkar standalone men legacy cell verkar inte motta midi. kommer inget ljud. exakt samma som inne i logic 9.Kör Lion OS på Mac.
  2. Tjena, Jag köpte Korg Legacy Collection paketet för några år sen. När jag installerat den på min macbook pro med Logic 9.1.8 så svarar inte Korg Legacy Collection på min midi när jag spelar på mitt midi keyboard men den fungerar individuellt med allla pluggar separat som tex enbart polysix eller ms20. Varför funkar det inte att spela med hela paketet med min midi controller? Några förslag?
  3. Inte direkt en macbook fråga men kan ni rekommendera något billigt audio interface till macbook pro? Jag har 2 st studio monitorer och en midi keyword som behöver kopplas in.
  4. Tack för hjälp med minnena. Då ska jag ha koll på det. Hur är det med SSD disk. Hört att det är snabbare än den som medföljer min modell. Ska jag byta ut hårddisken mot en SSD disk?
  5. Det är inte den modellen jag ska handla utan bestämde mig för en ny Intel Core i5 Processor/2.5GHz Intel HD Graphics 4000 4GB RAM & 500GB hårddisk
  6. Kan jag köpa 4 gig extra minnen oavsett modell och sätta in i maskinen så att det blir 8 gig eller måste de vara samma specification som standard minnena som finns i datorn redan?
  7. det stämmer. körde fram till 5.5.1 versionen tills den inte var kompatibel med nyare pc modeller.
  8. Tackar för infot. Måste man köpa minnena från Apple eller vilka minnen funkar? Får väl kolla specifikationerna i just min modell. Hörde att hårddisken är lite slö i denna och att jag borde köpa en SSD disk istället. Men det får bli i framtiden. Minnena först.
  9. Jag tänkte enbart köra Logics egna interna synthar och effekter. Kommer det att vara några problem med denna modell att köra en massa interna synthar och effekter? Jag kommer nu att köpa modellen Apple MacBook Pro (2012) 13" Core i5 2.5GHz, 4GB RAM, 500GB hårddisk
  10. Tja, Jag har alltid varit en PC användare och använde Logic på PC. Nu är jag sugen på att köpa en Macbook Pro främst för att kunna använda senaste Logic och dess interna synthar och effekter. Jag har fått ett erbjudande att köpa en Apple MacBook Pro 13,3" /i5 DC/4GB/500GB/Intel HD 3000/SWE för 850 EU. Är detta en bra modell som kan hantera Logic och musikskapande?
×
×
  • Skapa ny...