Jump to content
Annons

SteaDy

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Tvivlar inte en sekund på att denna plugin låter bra men stora ord som "unik" är ju lite överdrivet. Och med tanke på den enorma konkurrens som finns på plug-in marknaden så tycker jag att priset inte är så konkurrenskraftigt så man ramlar av stolen. Jag menar...det jag klämde ur mig på bakfyllan i söndags var också "unikt". :-)
  2. Nej men det värsta är att det blir så att volymen sjunker när jag bara sitter och spelar på synthen utan att spela in och som jag nämnde så blir det så både i sonar och cubase så det känns nästan som att det är något annat än program relaterat.
  3. Hej. Har ett litet problem...det är såhär att när jag sitter och jammar lite med ett vsti som jag laddat in i cubase eller sonar så halveras volymen på ljudet med ungefär 50% efter ett tag. 😎 Har upplevt det med olika vsti:n så det verkar inte vara just ett specifikt instrument som det är fel på. Tror mer att det har nåt med ljudkortet att göra eller inställningarna i sonar och cubase, fast det sistnämnda har jag aldrig haft något problem med.. Installerade om ljudkortets drivrutiner utan framgång så jag befarar att ljudkortet kanske är påväg att ge upp. Har ett Esi Juli@ kort. Är det någon som har haft samma problem? Tacksam för svar.
  4. SteaDy

    Cubase/Bus

    Har haft release avbockad och direct monitoring bockad hela tiden och Juli@ drivern vald. Latencyn ligger på 5,8ms så allt är som det borde vara men ändå så står det Asio Multimedia driver på ljud-in kanalen när jag öppnar mixern. Som sagt vill bara kunna använda reverb "live" med mikrofonen. Tack för alla svar 😆
  5. SteaDy

    Cubase/Bus

    Jag har Juli@ kortet. Finns på http://www.esi-pro.com/viewProduct.php?pid=43&page=2
  6. SteaDy

    Cubase/Bus

    Tack för svaret. 🙂 Hittade allt du nämnde med en gång men nu måste jag gå vidare till nästa fråga... 🙂 Den enda kanalen som jag får någon form av reaktion på när jag provsjunger är en kanal som heter "ASIO Multimedia", och den har ingen högtalarsymbol som nämndes tidigare, så frågan lyder: Hur ska jag kunna lägga in mikrofonen på t ex en Audiokanal, så att ljudet går via den?
  7. SteaDy

    Cubase/Bus

    Har precis införskaffat Cubase Sx3 men förstår inte riktigt hur det där med bussar fungerar. Det jag t ex vill åstadkomma är att sjunga i en mikrofon och ha reverb igång "live" så att säga.
×
×
  • Skapa ny...