Jump to content
Annons

rick_groove

Medlem
  • Antal inlägg

    6
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Nej jag har inte gjort det men, varför skulle det förändra något, problem är ju främst att reglarna inte bestämmer nivån.
  2. Ok, att sänka i HW settings funkar tyvärr inte för mig, och om jag sänker jumpern så blir det ju bara som en pad, jag vill kunna ställa in en bra nivå men hur mycket jag än drar i Maudio mixern förändras ingenting.
  3. Jag har provat att ändra jumper inställningarna till minus 10. men hur jag än har det så kan jag inte ställa nivån i Maudiomixerprogrammet. Insignalen är oförändrad hur mycket jag än drar ner reglarna. ska det vara så?
  4. Har Stora problem med att få rätt på XLR ingångarna på mitt Ljudkort, Delta 1010 LT, Jag får helt förstark insignal hur jag än gör. Jag kan dra ner alla reglar i Maudio mixern, och ändå Peakar om jag bara knäpper vid micken. Fick support av musikbörsen med det här, de säger att man inte ska kunna minska insignalen i Maudiomixern. att man helt enkelt inte ska använda Xlr ingångarna till mickar, låter mycket märkligt. Finns det nån här som har bättre hum om hur det ligger till skulle jag vara ytterst tacksam.
  5. Hur ska jag koppla min behringermixer (Eurorack MX 1804X) Till mitt M-audio Delta 1010? Behöver verkligen hjälp med det här, uppskattar alla tips!
  6. Hur funkar truminspelning i portastudio? Fungerar det över huvudtaget? Ge gärna tips och råd. Rick rick_harry@hotmail.com
×
×
  • Skapa ny...