Jump to content
Annons

julklapp

Medlem
  • Antal inlägg

    5
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ville bara rapportera till er som hjälpt mig 😆 Det blev en B1:a, sladd och puffskydd. Ett nätt litet paket. Hoppas sambon blir glad.
  2. Min budget är lite närmare 1000 än 2000 dessvärre, har fått restriktioner från sambon att jag inte får köpa för dyra julklappar, hur smart låter det? 😉 Jag tänkte kika förbi Musikbörsen på vägen in till stan idag (jobbar vid Olskroken typ), i telefon så var de himla trevliga på bäde Musikbörsen och Andreassons, men han på Börsen pratade mest om ADK som tydligen är deras största märke, medan killen på Andreassons nämnde ett antal olika märken. Sen ska det finnas nån seriös affär kring Vasagatan, de tipsar om märken de inte ens säljer, vet dock inte vad affären heter eller var den är, men jag får väl flumma omkring lite och leta.
  3. Ok, står nu och väljer mellan B1:an och MXL990, beror lite på vad jag hittar i butikerna (bor i Göteborg - ska kolla fd Andreassons musik och Musikbörsen, nåt fler förslag?). Sen får väl försäljaren övertala mig åt ena eller andra hållet, men för tillfället lutar jag nog lite mer åt B1:an då jag hittat mest info om den. Verkar vara poppis, förhoppningsvis för att den är så bra. Tack igen för tips! (Vem vet, jag kanske snöar in mig på det här jag med 😉 )
  4. Tack ska ni ha! 😄 (Tar gärna ännu fler tips/kommentarer om någon har några) Funderade på en Studio-prenumeration, men han hann före och köpte en precis. Orutinerat att köpa saker till sig själv så här innan jul 😉
  5. Jag har tänkt köpa en mikrofon för inspelning av sång till sambons hemmastudio. Han har ett Roland-ljudkort, FA66 tror jag det heter, om det spelar nån roll. Känner mig lätt lost här, men hoppas på hjälp från er audiofiler 😆 Jag har hittills fått följande tips: ADK A51e MXL 990 Hur förhåller sig dessa till varandra, och är det någon som har andra tips. Vill köpa nåt i 1000kr-klassen (+/- 200 kr) som han blir glad över. Snälla hjälp!
×
×
  • Skapa ny...