Jump to content
Annons

Torben

Medlem
  • Antal inlägg

    46
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Torben

  • Födelsedag 1986-03-20

Om mig

  • Stad/plats
    Sandviken
  1. Ingen som haft samma problem? När jag spelar ackord så händer det ibland att vissa toner inte slutar låta utan får oändlig sustain.
  2. jag har ett santa cruz turtle beach med asiodrivare!
  3. Torben

    Midikeyboard delay

    Hej Jag har precis varit och inhandlat mig ett CME UFS med 49e tangeter. Jag kör den genom usb-porten. När jag spelar genom reason så får jag ett delay som är mycket märkbart. Det går inte att spela tajt med ett sådant delay. Någon vet någon lösning på detta problem? Tack på förhand
  4. Torben

    Midikeyboard

    Okej så den smiskar både m-audio och evolution alltså?
  5. Torben

    Midikeyboard

    Men vad tusan är då Chunky Sequencer Transport Controls Breath Controller Input som ska finnas på CME:n... OBS det blir en 49e tangeters om jag köper.
  6. Torben

    Midikeyboard

    Då var dom alltså ärliga på musikbörsen och ville inte bara kränga grejer när jag var där, för dom rekomenderade också CME!
  7. Torben

    Midikeyboard

    Dom ser ju så häfriga ut.. Är det verkligen något att ha, det ser ut som om det itne är någon anslagskänslighet i tangenterna heller.
  8. Torben

    Midikeyboard

    Jag funtar på att köpa mig ett midikeyboard för inspelning i datorn med framförallt Reason. Jag måste köpa det på musikbörsen för jag har presentkort där. Så jag har kollat in två st som verkar trevliga och tänkte höra här vilken av dem ni tycker är bäst eller om det är nån annan som är bättre. Prisklassen ska vara max 2000kr. Dom två jag har kollat in: EVOLUTION MK449C och Klaviatur M-AUDIO Radium
  9. Torben

    Midiprobs

    bump vad är emulerade portar?
  10. Torben

    Midiprobs

    asio hjälper inte.. vad är emulerade portar?
  11. Torben

    Midiprobs

    Hej Jag har kopplat in mitt GEM digitalpiano i midiporten på mitt Santa Cruz turtle beach. Jag får ett litet lagg när jag spelar som faktiskt är märkbart. Finns det några drivare som kan fixa detta?
  12. Hej Jag funderar på att göra lite arrangemang, vet inte vad jag tänkt mig för instrument än. Är det någon som har nått tips på något program att arrangera i?
  13. Torben

    Brusig signal

    Vi har använt mixern i med ett delta 1010lt och då har jag inte märkt av något brus. Jag spelar mest in acustiskt och den mick jag använder har inte så hög signal. Du vet inga drivare som gör att jag kan sänka volymen mer på ljudkortet?
  14. Om man inte har råd med ett puffskydd, finns det nått hemmapul som funkar relativt bra då? 😄
  15. Torben

    Brusig signal

    Såhär lyder problemet: När jag kör högsta insignal på ljudkortet (santa cruz turtle beach) och låg output från mitt mixerbord (Behringer eurorack ub1202) så får jag ett enormt brus, eller det sprakar mera. Jag kan lägga upp en ljudfil om nån är intresserad. När jag sedan sänker insignal-reglaget på ljudkortet till lägsta möjliga och har ganska hög utsignal från mixerbordet så hör man brus/spraket mycket mindre. Nån som vet vad som kan orsaka detta? En lösning skulle kanske vara att försöka få tag i drivare så jag kan sänka insignalen ennu mera men det vet jag inte om det finns, eller vad tror ni?
×
×
  • Skapa ny...