Jump to content
Annons

Ogi

Medlem
  • Antal inlägg

    7
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Hej Jag är på jakt efter ett par in-ear lurar. Jag har ett par gjutna ER proppar från Bellman som jag tänkte använda, finns det några som iem som passar i dämpsatts-hålet? Nån som har testat?
  2. Jag har samma problem. Hittar inte någon lösning på problemet.
  3. Wäschöttskan vill vi åt! Bara KÖR!
  4. Vet någon om det är möjligt att samköra Protool LE 6.7 och Cubase SX 3. Till någon slags Patch plugg eller liknande. Med Pro tools som master och SX3 som slave. MVH Ogi
  5. Ogi

    M-Audio Delta 1010LT

    Hej!! Nej att "volym" fliken är dimmad är inte felet.. För så ska det vara.. Har du kontrollerat om du har ljud i M-audios kontroll panel.. I deras virituella mixer ser du om du har ljud till utgångarna.... Om du har ljud där så ska det fungera.. Dock hade jag själv problem där.. Jag hade ljud till utgångarna men kunnde inte höra det... Tillverkarna visste ej heller vad som var fel.. Efter att jag fått ett nytt moderkort så funka det igen... Tråkigt... Gå också in i tex Cubase och skicka ljudet till ett annat par utgångar för att kontrollera att "break out" kabeln funkar..
  6. Ogi

    Delta 1010LT

    Tja!! Precis installerat Delta 1010LT kortet.. Prövade att bara enkelt spela upp en ljudfil det ger utslag på Deltas virutuella mixer (M Audio Delta Control Panel) . Men jag får inte ut något ljud.. Har prövat olika ut kanaler... MEn ej heller det fungerar.. Är det någon som har någon idee om vad att göra??
  7. Ogi

    M-Audio Delta 1010LT

    Tjena!! 😄 Jag försöker att installera mitt Delta 1010LT kort. När jag startar upp datorn efter att jag satt i hårdvaran så hittar windows hårdvaran och beskriver den rätt. Efter detta låser sig tangentbord och mus. Jag har installerat senaste drivrutinerna.. Kan ej öppna programmet den säger att den saknar hårdvaran.... Nån som känner igensig? Förslag?? Tacksam för hjälp av mer rutinerade!! 🙂 Jocke
×
×
  • Skapa ny...