Jump to content
Annons

asha

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Ja, om det där stämmer så är det ju inte något att tänka på för att använda som huvudsequenser... Däremot eftersom ReWire-funktionen verkar vara med så är det ju perfekt om man använder en annan sequenser och utnyttjar Lite-versionen för att göra loopar i eller för att använda sig av den smidiga warp-funktionen t.ex.
  2. Läste detta i Abletons forum; Limitations: 4 scenes, 4 audio, 4 midi, 2 audio fx (built in), 1 vst fx, 2 midi fx, 2 unique envelopes. Strengths: Full features including warping, automation, excellent built in fx including simpler/impulse plugs, rewire support, full rendering/saving/exporting
  3. Tjenare Calle! (Hörde från Strahl att du hade lite grejer som låg här på studioforumet, och då man själv numera är "hobbystudioist" och internetmusiker måste man ju kolla in detta ju...) 🙂 Riktigt nice och snygg prodd! Aningen kall ljudbild kanske, men det är ju mest en smaksak. Får nog också hålla med om att det blir lite för mycket upprepningar men hursomhelst passar bild och musik grymt bra ihop, vilket såklart är det viktigaste. Hörde förresten att du lyckades köpa upp 7k-studions grejer för en löjlig summa. Har du använt dem grejerna för inspelningen av den här låten? Isåfall låter det ju som om det gått riktigt bra att blåsa liv i dem gamla liken Ska hålla ett öga på din musik i framtiden. Ha det gott! /asha (Andreas)
×
×
  • Skapa ny...