Jump to content
Annons

RAMPKORV

Medlem
  • Antal inlägg

    4
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Jag tycker att man skall göra om uttagningen TILL melodifestivalen. Man borde lägga ut alla 3000 inkomna bidrag på nätet och låta folket rösta. Uttagningen till festivalen är fullständigt korrupt idag tyvärr. Om SVT vill ha underhållning av det hela kan de välja ut de 40 låtar med flest av folkets röster och sedan köra traditionellt.
  2. RAMPKORV

    MIDI-controller

    Hejsan. Jag är inte intresserad av något klaviatur, utan det jag söker är en MIDI-controller med sliders och knobs som jag kan binda till diverse saker i FL Studio och kunna styra volym, attack osv från hårdvara istället för att behöva leta upp det man försöker ändra i programmet och göra ändringen med musen. Ni förstår nog vad jag menar. EDIT: Efter lite googlande så hittade jag Evolution UC-33e. Det är alltså något sådant jag vill ha. Vad rekommenderar ni för produkter? Behringer B-Control Rotary BCR2000 kikar jag också på.
  3. RAMPKORV

    Synthband.

    Tack för era synpunkter så långt. Det jag undrar mest över är vad för ljudkort som kommer behövas. Vi kommer naturligtvis att testa med något mediokert kort som någon av oss har först, men jag vill gärna höra era synpunkter.
  4. RAMPKORV

    Synthband.

    Hejsan. Är ny här. Jag och ett par kompisar startar ett litet synthband. Vi är inte jätteseriösa utan tänker spela mest för att ha kul, och vill komma lite billigt undan och inte köpa analogsynthar osv. Istället vill vi köra allting i Fruity Loops. Vi kommer köra med tre midienheter och två mikrofoner och vi vill köra REALTIME. Varje midiinstrument kommer alltså vara kopplat till en VST-synth, och det kommmer även finnas vissa förprogrammerade delar då vi spelar. Framförallt effekter. Nu undrar jag då vad som kommer krävas i hårdvaruväg. Jag har ingen riktig uppfattning om mina krav är realistiska eller ej. Tack för svar.
×
×
  • Skapa ny...