Jump to content
Annons

Lukathelegend

Medlem
  • Antal inlägg

    8
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om mig

  • Kön
    Man
  • Stad/plats
    Växjö
  • Intressen
    House
  1. låter bra, få kolla närmare på det låter riktig bra innebär det att man kan bara routa midi in 1 till out 1?
  2. Läste att den kan krångla med att skicka sysex och att man kan inte routa olika ins med outs. Är uppe i 7 outs och snart 2 ins ( masterkeyboard)
  3. Hej Funderar på köpa en midi interface för att kunna kontrollera mina synthar med en master keyboard och skicka sysex. Jag läst att midi interfaces är inte helt fel fria från olika drivrutin problem eller liknade, för tillfälle använder jag mac book pro med yosemite OS och min main Daw är Ableton Live. Jag fungerar på köpa nån av dom tre: Motu Midi Express 128 http://www.thomann.de/gb/motu_midi_express_128.htm Motu Midi Express XT http://www.thomann.de/gb/mark_of_the_unicorn_midi_express_xt_usb.htm ESI M8U XL http://www.ljudia.se/produkter/pa-dj-studio/studio/ljudkort/externa/esi-m8u-xl
  4. octopre känns som en bra val, skulle jag köpa nytt ljudkort då skulle jag nog spara lite mer och kanske gå för nåt som Apollo, men de har jag inte råd med just nu.
  5. tack för alla svar! köpte mig RME Babyface förra året men då hade jag inga planer på skaffa mig analog utrustning. jag få titta på nya kort helt enkelt, dock få kanske kolla på nåt mer dyrade som håller i längden.
  6. Hejsan! Jag har en RME Babyface och några analoga synthar och nu funderar jag på skaffa lite effekter som reverb och delay. Jag brukar bara byta kabel om jag ska köra en synth till dator men nu känner jag att de blir rätt segt om jag ska spela in några synthar samtidigt plus att snart jag vill kanske köra dom genom en reverb eller liknade. Jag undrar hur kopplar jag allt ihop så at jag slipper koppla in och out kablar helatiden. Har tittat lite på Focusrite Octopre MK II som är 8-channel mic preamp med AD konventer och preamp. Eller ska man istället köpa en bords mixer? Tacksam för hjälp.
  7. kör MBP, med en ssd från Corsair SSD Force GT 120GB de räcker med 120 gb, som ljudkort skulle jag rekomendera USB när du djar, traktor audio 10 eller 8 är perfekt.
  8. Lånar tråden lite, själv bor i Växjö men gör mest House i alla former och stilar. har egen studio så är ni intresserade att jobba ihop PMa mig bara
×
×
  • Skapa ny...