Jump to content
Annons

Carabus

Medlem
  • Antal inlägg

    60
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om Carabus

  • Födelsedag 1985-04-04

Om mig

  • Stad/plats
    Uppsala
  • Intressen
    Musik, komposition, arrangemang och så vidare, och så vidare. Djur och natur, tvspel och film.
  1. Carabus

    Garritan

    iNGen som haft liknande problem?
  2. 114 sidor? Eh i såna fall fick inte jag den med i min kartong! Jag fick bara någon slags "quick start". Vad är det här? Fel skiva och ingen manual?`¤#&@)(`&!!!!!
  3. Carabus

    Mjukvaruproblem

    Hej, har nu lyckats få ljudkortet installerat! Fick förmodligen fel skiva med i paketet eftersom jag var tvungen att ladda ner allting på ett sketet 56k modem från EMU's hemsida. Nu har jag i alla fall installerat DSP Patchmixer men manualen ger mig inte mycket att gå på. Hur farao ska jag ställa in allt för att få ljudet att funka i Windows Media Player etc? Det är nämligen som så, att nu när jag trycker igång en låt i nämnda program så får jag ett meddelande om att "there seems to be a problem with your audio device". I Ljud under kontrollpanelen finns det ingen default multimedia device vald, trots att jag valt EMU-kortet. Värt att notera är även att en compability driver under Sound and Media Devices i Device manager fick en av sina drivers inaktiverade i samband med installationen av Patchmixer. Det är väl inte bra? Eller? Hjälp mig snälla!
  4. Carabus

    Garritan

    Jag är dazed och confused! Det är de exakta storlekarna på mina filer också. Ser du nåt fel i denna min beskrivning av hur mappar- och filer ligger då: Garritan Personal orchestra (huvudmappen): Personal Orchestra (.exe) GPO Library GPO Library innehåller sedan i sin tur: Instruments (Folder) Multis (Folder) About (txt) GPO_Library_part1.nks (50 kb) GPO_Library_part2.nks (50 kb) GPO_Library_part3.nks (50 kb) GPO_Library_part1000.nks (676 129 kb) GPO_Library_part2000.nks (675 439 kb) GPO_Library_part3000.nks (552 117 kb) Jag misstänker antingen att de på något sätt ligger fel eller att de där "GPO_Library_partX.nks" är för små eller fel namn eller whatever? kan det vara nåt sånt? Tack på förhand!
  5. Carabus

    Garritan

    Med "standalone" menar jag ju alltså Kontakt player. Du hade alltså inga som heslt problem med installationen? Du skulle inte vilja vara vänlig och kolla hur stora de där tre .nks-filerna är. Jag misstänker nästan att någon inte är så stor som den borde vara, det vill säga att det är nåt fel på skivan min. Vore bussigt!
  6. Carabus

    Garritan

    Nu har jag desperat letat runt på olika internetforum och snappade upp att det kan vara installationsprogrammet som ställer till problem för mig. Hur kringgår jag då detta?
  7. Carabus

    Garritan

    Har precis installerat Garritan Personal Orchestra, men då jag ska ladda ljud i standalone-applikationen så säger den att den inte kan hitta samplingarna. Jag kan inte manuellt visa var Farao de ligger, utan måste trycka på Autofind, varpå hela hårddisken söks igenom. Detta måste upprepas x antal gånger innan jag laddat hela biblioteket! Upprörande!! Vad kan vara fel?
  8. Carabus

    EMU 0404

    Menar du att drivrutinerna finns där? Jag hittar inte! Vore väldigt bussigt om du kunde ge mig en direktlänk! Laddade ner nåt därifrån igår, men det var bara en driverpatch som jag fattade det?
  9. Carabus

    EMU 0404

    Frustrerande att det verkar som att folk i alla fall lyckas få det att fungera! Personligen är man ju frustrerad så det förslår. Hört ett rykte om att vissa av dessa EMU 0404 levereras med fel skivor? Jag har ju en skiva som verkar rätt, men då autoplay-skiten kommer upp installerar den bara cubasis, wavelab lite och de där medföljande programmen - inga drivrutiner! Hjälp mig!
  10. Snälla om du råkar veta hur jag ska bära mig åt för att få tag på drivers till mitt EMU 0404 - hör av dig! Jag har suttit uppe ett dygn nu och försökt få det *(#%&/^¤ ljudkortet att funka!
  11. Jag behöver hjälp med drivrutiner jag med... har precis samma problem som trådstartaren!
  12. Säckpipa sägs vara jävligt svårt att intonera skapligt på
  13. Haha, det är fan sant som Bone säger. När man käkar så sitter man ju bara och väntar på att det ska bli tomt på tallriken så man kan stoppa in en rejäl rackare.
  14. Sten Hårdh. Släkting till undertecknad.
×
×
  • Skapa ny...