Jump to content

Fnykis

Medlem
 • Content Count

  116
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

1 Follower

About Fnykis

 • Rank
  Medlem

Profilinformation

 • Stad/plats
  Stockholm

Personlig information

 • MSN
  alternate_J92@hotmail.com
 • Hemsida
  http://
 • ICQ
  0
 1. Killar! Det var ett tag sen! Jag fattar inte att flera av er är kvar.. Är allt väl här i det nya forumet för längsta tråden?
 2. Om förslag nr. 1 ska antas, är det då du som ska fixa filmen? Annars måste väl en tävling även hållas om filmningen? Annars tycker jag filmen är en grym idé!
 3. För att den här tråden är tröttsam, Pazo!
 4. Meddelandet var riktat till Musik och Pazo Jag förstod det. Men jag tycker det är kul att slänga in en smiley lite då och då Vi måste alla jobba mot det genensamma 4000 sidors målet *sigh* :lol:
 5. Meddelandet var riktat till Musik och Pazo
 6. HAHAHA! Jag ser att Musik och Pazo fortfarande hänger här i längsta tråden! Orkar ni verkligen göra musik också? Hur går trummandet Pazo?
 7. Vilken symfoni menar du ? Jag kan inte minnas att han använt hihat. Åke Studio forum » Program » Övriga program Det är notskrivningsprogrammet jag pratar om, inte om kompositören. Tack, ändå! Skriv in noterna - öppna 'properties' och välj utseende under 'notes'. Nu fattar jag! Tack så mycket för hjälp! /Fnykis
 8. Nej, nu blir jag irriterad! Har sökt internet men inte hittat någon beskrivning på hur man sätter ut en hi-hat till trum-setet. Skivan med sibelius har jag tappat bort så det är ingen idé att berätta om manualen. Är det någon som känner till hur man enkelt (utan att kopiera andra hi-hats, som jag gjort) kan placera ut ett litet kryss med skaft? Mvh. Fnykis
 9. Hejjagskrytermedminagitarrer btw jag var på sabaton på klubben
 10. Som jag sa innan ska jag ta bort 80-talsljudet från virveln. Jag är helkass på att göra basslingor.. ..så det får bli så om jag inte kommer på någon exeptionell stämma. Tack! .:Fnykis
 11. Kan tänka mig att det har blivit bättre med cymbalerna nu när jag fortsatt på låten (Efter v.2) när jag lagt till en kick efter sussen.. om du fattar? Tanken är inte så stor, mest för att testa nya z3ta+ Möjligtvis något mer parti men inget stort. Ska försöka fixa med mer tryck i kaggen och inte så mycket 80-tals virvel. Tack för kommentarer!
 12. Ny mixning! Ändrat: - reverb - trumkomp - plonget i starten - slut, fejdas ut i dist.. - annan melodi i 0,42 (vet inte om den blev bättre..) .:Fnykis synth_2_2.mp3
 13. Jag vet inte, kanske jag som missuppfattat det. Men enligt mig är det inte nödvändigtvis dåligt utan bara lite sämre typ:P Det jag menade var att allt känndes väldigt långt bort och dovt om du fårstår vad jag menar! Aha! Förstår Är det hela låten du tycker är dov/långt bort? ja.. hela låten Ok.. hmm.. jag tycker inte jag hör det dova Hur ska det ändras enligt dig? hum.. kanske sänka allt reverb en aning.. Eller trixa lite med eq Reverb är redan fixat kommer snart upp med en ny verison av skissen. Efter att jag fårt bort bruset som är..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.