Jump to content
Annons

GiiZzMOo

Medlem
  • Antal inlägg

    48
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av GiiZzMOo

  1. ja det kommer in ljud men inte mycket jag hör inte mig själv så mycket tills jag har höjt gain och monitor knappen
  2. ja den är i kanal 1 och det är xlr-xlr kabel
  3. Reaper ska man köpa full commercial license eller discounted license
  4. Men om man köper cubase 6 artist då är detta bra? Och denna reaper är den populär kan man mixa låten där ni som rappar där ute vilket program använder ni?
  5. Så är den inställd nu ljudkortet. För annars får jag inte ljudet alls högt till cubase
  6. Hejsan. Har en fråga till er där ute, jag ska köpa dessa grejer: Mic: SE Electronics SE2200a Ljudkort: Focusrite Saffire 6 USB Mixer: Behringer XENYX X1222USB Keyboard:Korg Pa50 SD Hörlurar: Shure SRH840 & Icon HP-430 Inspelningsprogram: Cubase 6 Monitorer: Adam A3X Till min studio och undrar va ni tycker om detta, är de bra grejer för att spela in röst med färdiga beats.
  7. Hejsan. Har köpt ett ljudkort med namnet Focusrite Saffire 6 USB, och undrar hur jag får ut bästa ljud från den. För jag tycker man måste lägga på så mycket gain för att man ska få ut mycket röst när man spelar in. Hur ska man ställa in det i ljudkortet och på Cubase 6?
  8. GiiZzMOo

    Vilket USB Ljudkort?

    Hejsan. Skulle vilja ha hjälp med att välja ut ett ljudkort som passar till min mic en "SE Electronics SE2200a" har kollat runt lite men vill va säker på en som jag får bra ljud med. Jag kör rap så jag är ute efter ett bra ljudkort till sång/röst och det behövs inte mer än 2 mic ingångar. tacksam för hjälp. Och prisklassen helst inte mer än 3000 kr.
  9. Funkar denna mac "iMac 20" 2.66 GHz Core 2 Duo" till logic 9 då?
  10. Hejsan. Funderar på att köpa en sådan: PowerMac G5 1,8GHz 2GB/500GB/SD/GF5200 Och undrar om den skulle funka med logic 9?
  11. Men vilken är mäst populär för skulle jag ha problem med någon att jag kan få hjälp lättare.
  12. Hejsan vill börja spela in låtar och nu undrar jag va som är de bästa inspelningsprogramet det som dom flesta av er där ute använder när man ska spela in rap med freebeats? SKulle va tacksam för svar.
  13. Tack anders. Såg att du mixar en låt gratis skulle vilja att du gjorde en mix till en av mina låtar och skulle jag bli nöjd så kan jag forstätta skicka till dig fast betala till dom andra.
  14. så jag ska ha den på -10db och den andra knappen på den streken som inte är rak?
  15. Hejsan ídag köpte jag en Mikrofon SE Electronics SE2200a och jag ser att den har två knappar och undrar hur ska dom va för att få ut bästa ljud?
  16. ja men ska jag då köra in 2 telekablar i båda ingångarna. Menar alltså från utgången i mixer till en av line in eller på båda. tex om jag kör utgången via tape out ska jag ha en kapel rca på mixer till 2 eller 1 telekabel?
  17. ja men vilken eller vilka line in på ljudkortet?
  18. Hejsan har en mixer Eurorack UB 1204-pro och vill koppla den till min Ljudkort "Alesis iO2 USB" men skulle vilja veta vilken kabel och vart ska jag koppla fär ingången vet jag inte vilken det är på ljudkortet skulle vilja ha det beskrivet bra. jag bifogar bild på båda.
  19. Hejsan har en mixer Eurorack UB 1204-pro och vill koppla den till min Ljudkort "Alesis iO2 USB" men skulle vilja veta vilken kabel och vart ska jag koppla fär ingången vet jag inte vilken det är på ljudkortet skulle vilja ha det beskrivet bra. jag bifogar bild på båda.
  20. Hejsan fick idag min StudioProject VTB-1 och koppla den men nu får går det inte att spela rösten spelas inte in eller hörs. JAg koppla från ljudets in till vtb-1:s utgång och sen miken till vtb-1 och sen ljudkortets utgång tills monitorer. Undrar va som är felet?
  21. alltså inga problem jag har en vanlig data där jag har ett inspelnings program Cubase och jag tänkte koppla två skärmar i studion, och undra bara om denna grafikkort skulle funka så att jag kan ha två skärmar.
×
×
  • Skapa ny...