Jump to content

GiiZzMOo

Medlem
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About GiiZzMOo

 • Rank
  Med i gänget
 1. ja det kommer in ljud men inte mycket jag hör inte mig själv så mycket tills jag har höjt gain och monitor knappen
 2. ja den är i kanal 1 och det är xlr-xlr kabel
 3. det ser så ut som bilden du skicka
 4. Reaper ska man köpa full commercial license eller discounted license
 5. Men om man köper cubase 6 artist då är detta bra? Och denna reaper är den populär kan man mixa låten där ni som rappar där ute vilket program använder ni?
 6. Så är den inställd nu ljudkortet. För annars får jag inte ljudet alls högt till cubase
 7. Hejsan. Har en fråga till er där ute, jag ska köpa dessa grejer: Mic: SE Electronics SE2200a Ljudkort: Focusrite Saffire 6 USB Mixer: Behringer XENYX X1222USB Keyboard:Korg Pa50 SD Hörlurar: Shure SRH840 & Icon HP-430 Inspelningsprogram: Cubase 6 Monitorer: Adam A3X Till min studio och undrar va ni tycker om detta, är de bra grejer för att spela in röst med färdiga beats.
 8. Hejsan. Har köpt ett ljudkort med namnet Focusrite Saffire 6 USB, och undrar hur jag får ut bästa ljud från den. För jag tycker man måste lägga på så mycket gain för att man ska få ut mycket röst när man spelar in. Hur ska man ställa in det i ljudkortet och på Cubase 6?
 9. Hejsan. Skulle vilja ha hjälp med att välja ut ett ljudkort som passar till min mic en "SE Electronics SE2200a" har kollat runt lite men vill va säker på en som jag får bra ljud med. Jag kör rap så jag är ute efter ett bra ljudkort till sång/röst och det behövs inte mer än 2 mic ingångar. tacksam för hjälp. Och prisklassen helst inte mer än 3000 kr.
 10. Funkar denna mac "iMac 20" 2.66 GHz Core 2 Duo" till logic 9 då?
 11. Hejsan. Funderar på att köpa en sådan: PowerMac G5 1,8GHz 2GB/500GB/SD/GF5200 Och undrar om den skulle funka med logic 9?
 12. Men vilken är mäst populär för skulle jag ha problem med någon att jag kan få hjälp lättare.
 13. Hejsan vill börja spela in låtar och nu undrar jag va som är de bästa inspelningsprogramet det som dom flesta av er där ute använder när man ska spela in rap med freebeats? SKulle va tacksam för svar.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.