Jump to content
Annons

hetfield_roam

Medlem
  • Antal inlägg

    21
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt

Om hetfield_roam

  • Födelsedag 1981-10-08

Om mig

  • Stad/plats
    sweden, lidköping
  • Intressen
    Musiken filmen tjejen å sköna promenader!<br> Fast vem bryr sig om film eller tjejer nu när vi är på ett musik forum. Inom musiken är det rock som gäller, i alla dess former.<br>Från Led å sabbath till nyare grejer som Black label society och A.F.I, fast AFI kankse är punk?? Och för den delen typ 12 år gammalt band..hehe jaja ni fattar vinken.

Socialt

  • Skype
    hetfield_roam@hotmail.com
  1. fan det låter kanon ju killar,,jag har en jävligt bra treäkare men orkar inte sitta å krångla med att micka upp den mer för det tunga ljudet är satans svårt att få till...vart får man tag i dessa native plugins?? är dom gratis eller hur fungerar det?..om inte finns det några bra som är gratis?
  2. tjaba! fredrika!! jag vill testa native guitar rig..men vart hittar jag den då?? är den gratis eller kostar den en massa pengar va! och hur får jag i denna pluginnen i cubase? jag har bara lärt mmig hur man använder soundfonts,,och dom är väl bara till midi,,,antar jag.
  3. tjaba..bara undrar..måste man köpa en preamp för att kunna få till ett bra distljud? eller kan man koppla gitarren rätt in i line in och lägga på effekter i cubase och ändå få ett grymt ljud...kan ju micka upp här men det är så dåligt ljud när man väl börjar mixa med ett ljuyd som redan är distat en gång..
  4. Tjena. har laddat ner några underbara gratis trumpeter och akustiska gitarrer i fomratet GI. men jag vill ha dom i soundfonts så jag kna köra dom i min vsti plugin som guden lemury har gjort, nån som har en aning om hur man gör, det stod bara att det skulle vara enklet att konvertera men jag vet inte hur. jag kör med sb5.1 0102(a800) med kx drivers som är kanonbra verkligen. För cubase egna midi-bank är inte så skärmmande imponerande
  5. tjaba!! jag ändrade lite i mina kx drivers så fungerade det..fasen va enkelt dsp är att programmera när man fattar..lite. Va finns det för trumset att rekommendera då? jag kör med cubase egna för jag tycker det låter ok..hehe, iofs så spelar jag inte in mina trummor med midi-synth utan bara programmerar dom i guitar pro eller nått liknande.
  6. tjaba...har en låt med 4 audio spår och ett midi-trumspår..hur får jag med midispåret i audio-mix down processen? när jag brände ut ksivan som mp3 eller wave så fanns inte midi-spåret med? så hur gör man om midi-spåret till audio? mvh en beginner!!
  7. ok, ni avinstallerad jag kx och insallerade in sb egna igen, jag hittade what u hear men den var ej i kryssad och jag drog i gågn cubase och då fanns inte problemet kvar va det gälle ratt allt som spelas up även spelas in. så felet måste ligga i kx drivisarna, jag ska testa att installera in dom nu igen och så får jag se va som händer, det är dspn som är skum och om det är någon som är duktigt på att använda dsp:n i Kx drivers så hör av er på mig på msn: hetfield_roam@hotmail.com
  8. vill bara säga att ni är verkligen hjälpsamma, det är överraskande kul att så många vill lösa andras problem. Jag spelar in med cubase och jag har valt kx asio i control panel under vst setup i cubase. Det msåte väl betyda att jag använder asio och inte wdm? detta är problemet: att det jag spelar upp även spelas in,precis som det beskrivs under här
  9. nej det alternativet finnsn inte på kx, det är detta man ska göra med kx drivisarna med det fungerar ju inte ändå.,,suttit sen halv 7 imorse och föröskt men detta går bara inte. men tack ändå..hehe
  10. hetfield_roam

    kx drivers

    Tja..har sökt igenom detta forum och sökt på forum som det länkas till från andra liknande trådar men detta fungerar fasen inte ändå...nån som kör med sb live 5.1 och kx drivers och kan ge mig sin erfarenhet. Detta gäller altså problemet med att ljudet spelas in på alla kanaler. detta är infon som ska fungera men även om jag stänger av xrouting grejerna så spelas ljudet in.. nån som kan detta? - On the mixer AC'97 page, the recording source should be "line in" (or whatever you want to record) and the volume knob should be all the way down. - On the mixer in- and output page, AC'97 input should be turned on. - On the recording page, seems like this page doesn't matter at all. (Maybe the ASIO recording doesn't pass through this page.) - And the final thing: in the DSP, make sure you disconnect the two AC'97 input from the prolog to the xrouting. Mvh Carl
  11. Du har rätt igen vectro..jag skulle ändrat dagarna där...tackar så mycket..nu ska jag bara hitta inställningen
  12. haha!! jag ska kika detta! tackar så mycket...alltså jag försökte söka men det gav ju inga träffar.
  13. "Sök på "What U Hear" på forumet. Jag orkar inte söka själv och kopiera/klistra in här... 😄" va är what u hear?? det enda jag får fram när jag söker på det är det som du skrivit i mitt inlägg..å det hjälper mig inte särskilt mycket..hehe!!
  14. öö..kopplat...som vanligt..alltså en mick från datorn åsså ett par hörlurar bara i en ingång i bak på datorn..det har ju fungerat förut alltså..jag har nu installerat nya kx drivrutiner och lite så, det är det enda som är skillnaden. .
×
×
  • Skapa ny...