Jump to content
Annons

johanh

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

1 Neutralt
  1. Min flickvän frågade just om vi kanske skulle ha öppnat alla dörrar vi såg? 🙂 Men supertack för din häftiga story, som påminner hur olika ljudupplevelser faktiskt kan vara 🙂 I mitt fall satt vi 1m från ljudbordet och 3 meter bakom ljudbordet mitt i salen. Vilket borde ha minimerat risken för skev ljudbild. Men kanske var det någon sorts ljudskugga exakt där vi satt. Det kan ju absolut hända.
  2. Skönt att höra..jo jag inser att man kan ha olika smak...men som relativt erfaren konsertbesökare borde jag inte har så pass olik åsikt tycker jag 🙂 Där jag satt var det tokdåligt... jag menar alltså.."fan jag går hem"-dåligt..och som sagt det kan ju bero på en massa saker såklart. Min musikrutinerade partner bredvid tyckte samma. Så..jag vet inte riktigt vad som hände där.
  3. Var det någon mer där igår? Ljudet där jag stod, (3:e raden i mitten bredvid ljusbordet) var fruktansvärd dåligt. Jag hoppas kanske att andra hade en bättre upplevelse? Jag älskar grabbarna, musiken, och showen var grym som helhet. Fantastiskt ljus. Men ljudet var extremt dåligt. Så pass att alla finesser, ackordprogression, tight-het och allt annat finstil försvann helt. Det var tom svårt att höra individuella noter från Henriks bas. Och några ghostnotes från Aron var bara att glömma att höra. Allt blev en kompakt rörig smet där det knappt gick att urskilja något alls. Och så jvla dåligt hör jag inte 🙂 Mycket av Dirty Loops musik är ju rätt avancerad att lyssna på som det är ändå, men med brister i ljudbilden blir det svårt att njuta alls. (inser att det här nog lades på fel plats, men fattar inte hur man flyttar, ändrar eller raderar en post)
×
×
  • Skapa ny...