Jump to content
Annons

jorran

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Rykte i communityn

0 Neutralt
  1. Lead och kör är i osynk i refrängen. Kanske lägga lite tid på att få dem samtidiga? När leadsångaren och körsångaren är samma person så är det lätt att örat blir förvirrat och inte vet "vem" man ska följa, och så tyckte jag det blev här - även om man förstår vilken linje som är melodin så sticker örat ändå iväg och börjar lyssna på kören, liksom. Vill man ha lite vildare och yvigare körer är det alltså dumt att lägga dem med samma röst som leaden eftersom örat då inte uppfattar det som "lead och en vild kör" utan som "en massa leader", om du förstår hur jag menar... 😉
  2. Fin låt! Nej, det låter inte som en riktig orkester, och det har att göra med arrangemanget. Aldrig så fina pluggar är liksom ändå bara pluggar och mycket i ett orkestersound handlar om arrangemanget. Så vill man att det verkligen ska låta orkester så måste man plugga orkesterarrangering, det finns inga genvägar... Men det här är verkligen en bra början, snyggt jobbat!
  3. Det är ju bara onsdag än ju! Om du sköter dig fram till lördag så hinner du säkert bli frisk. Det som hjälper är sova, sova, sova och sova. Samt en massa vattendrickande. Och absolut inget telefonpratande eller annat långdraget tal. (Och naturligtvis ingen sång!) Betapred biter olika fort på olika personer, och olika olika gånger så det är ingen mirakelmetod du ska lita på att du kan tajma exakt till framträdandet. En dos och en tidsangivelse som funkar för en person behöver inte nödvändigtvis funka för en annan. Dessutom är en sån dos extremt tuff för kroppen att ta hand om, så många läkare är mycket restriktiva med att skriva ut sånt. En annan viktig grej som hjälper är att inte oroa sig. 🙂 Faktum är att man kan tappa rösten av oro för att man ligger och spänner sig i sömnen så att halsen tröttas ut. Det är viktigt att tänka på att slappna av just innan man ska somna så att man inte fastnar i det spända läget liksom. Don't worry. Det kommer att gå jättebra!
×
×
  • Skapa ny...