Jump to content
Annons

PeppZZon

Medlem
  • Antal inlägg

    3
  • Gick med

  • Senast inloggad

Allt postat av PeppZZon

  1. Tack så mycket ska kolla på den! Verkar ju grymt.
  2. Hej! Är väldigt sugen på att försöka göra lite lite svensk pop, tänker mig typ Veronica Maggio, Estraden, Daniel Adams Ray. Så undrar lite om någon har förslag på lite sample packs? Känner att jag har försökt hitta något men hittar inget som jag känner låter likt det jag vill ha. All hjälp uppskattas!
  3. Hej! Jag har som i min introduktions post berättat att jag har snöat in mig på att försöka göra "Boy band" musik mest som en kul grej och för ett skämt projekt som jag har med några kompisar. Jag har nu fastnat för låten "Born to make you happy" med Britney Spears. Tycker den summerar ljudet jag försöker uppnå ganska exemplariskt, det jag fastnade mest för är trummorna. Jag tycker att beatet låter väldigt simpelt (Även fast jag inte tycks få till det helt korrekt). Jag undrar nu hur får man till de där trummorna? Jag vet att just de samplena är extremt svåra att få tag i (Om det ens går) så det begär jag inte, jag tänker något som liknar och sen tänker jag även hur får man till beatet? Det här är säkert en väldigt nybörjar fråga men det stämmer ganska bra överens med vad jag är. All hjälp uppskattas ha det bra! Länk till låten om ni inte redan hört den https://www.youtube.com/watch?v=iTlyTzrkxhE
  4. PeppZZon

    Ny här! Tjääna!

    Tja! Ny här få forumet, har läst mycket här men har aldrig orkat skapat ett konto. Jag är 20 år gammal och försöker lägga så mycket tid jag kan på att producera musik. Jag har alltid viljat göra EDM men har nu skiftat intresse lite till att försöka göra 90s/2000s pop tänker mig typ Cheiron studios. Såg boymachine serien igen för någon vecka sedan och fick känslan av att jag vill göra sån musik haha mest som en rolig grej. Så om någon har några tips eller något på hur man gör sån musik så får ni mer en gärna hjälpa till. Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva, undrar ni något så får ni gärna fråga.
×
×
  • Skapa ny...