Jump to content

Anatta

Medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Anatta

 1. Glädjer att höra att du gillade låten!! De höga topparna har jag försökt att tona ner rätt mycket i speciellt droppet då jag tyckte att det blev alldeles för skrikigt och ett onaturligt sound. Ska kolla om jag kan ändra mastern till -1 dB också. Subben tror jag bara att jag behöver kräma på lite mer för att få som du säger lite mer känsla i låten. Men tack som fan för feedbacken. Hjälpte verkligen att få lite tips och sådär. Tyckte också att din mix lät jävligt bra så ska ha den som referens när jag fixar till min mix:))
 2. Tjena gänget. Tänkte kolla lite vad ni tycker om mixiningen i min låt. Det är något jag verkligen jobbat mer med så vore kul o veta lite vad ni tycker och berätta gärna om det finns något jag kan förbättra i mixningen. Make me feel love.mp3
 3. En nice låt. Testa att lägga på en clean delay på vocalen så den inte blir så dry. Annars en grym låt. 🙂
 4. Kul o hjälpa till, om du vill kan du ge mig lite feedback på min låt Forever på min sida:)
 5. Tjena, hoppas det är bra. Jävligt fet låt du gjort. Eloge till dig. Jag tycker du får ut bra tryck i låten och du har designat och valt alla sounds bra. De passar in bra i hela låten. En liten typ av förbättring skulle väl vara att sänka volymen lite på hihaten i introt så det känns mer levande och inte så statiskt. Men annars, en jäävligt fet låt. Fortsätt jobba!!
×
×
 • Create New...