Jump to content

Ilvespoika

Medlem
 • Content Count

  29
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Ilvespoika last won the day on March 21

Ilvespoika had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutralt

About Ilvespoika

 • Rank
  Med i gänget
 • Birthday 02/12/1965

About me

 • Kön
  Man
 • Stad/plats
  Geta
 • Min utrustning
  Cakewalk på datorn + vanliga instrument
 • Intressen
  Musik, natur, idrott, kultur
 • Home page

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Gillar. Äntligen något på svenska! Lite Nationalteatern över detta. Live skulle det säkert få mera tyngd. Skulle gärna vara på ett party med detta band!
 2. Det finns en delprogram för karaoke, t.ex. Karaoke Builder Studio, där man kan skapa sångbara karaoketexter av egna låtar. Behövs lite extra tillbehör till för att skapa en egen karaokestudio tror jag. Av intresset att döma så kan jag väl konstatera att Sverige inte befinner sig inom samma karaoke-zon som t.ex. Finland, där karaoke är standard på pubarna.
 3. Mera trummor och bas? I allmänhet mera rått och omixat? Skulle ge mera tyngd. Fin sång. Bra låtmaterial. Gillar upprepningar i slutet. Tack för låten i corona-tider.
 4. Nice mix, but electro music without words don`t tell me nothing.
 5. Positiv corona-låt som jag ser det. Sådana behövs. Gillar det mjuka soundet. Syntarna passar bra till stämningen i låten.
 6. Inte min typ av musik, men det finns tillräckligt variation i låten, för att den skulle fungera, dvs dansa till. Kanske du kunde lägga till något extra brake (där det blir mera kakafoni av instrumenten - typ att de går in i varandra) på slutet.
 7. Hejsan Skulle vilja göra karaoke-tracks av mina egna mp3-filer, alltså av egen musik. Är det någon som har erfarenhet av detta? Vilket program är bäst? Finns det något man kan ladda ned gratis? Tacksam för svar.
 8. Ilvespoika

  Musaploki.se

  Här länken direkt till hemsidan. https://www.musaploki.se
 9. Version 1.0.0

  1 download

  Bandat i min pub på Cakewalk dec 2020. Finns på musaploki.se.
  Free
 10. Ilvespoika

  Musaploki.se

  Hej alla musiker. Gå gärna in och kolla på min blogg musaploki.se och skriv gärna här vad ni tycker. Mvh Ulf Nyback, Åland
 11. Ja, jag lyckades lista ut hur det fungerade. Det var att klicka av rec på de spåren man redan hade bandat och sedan klicka s (solo) på dem istället. Alla är vi barn i början.
 12. Ja det lyckades med att ändra där på left right. Så nu fick jag spåret i stereo, och jag kunde banda in. Men en dum fråga till: hur ska jag kunna lyssna på ett redan inbandat spår när jag lägger till ett ny spår? Måste jag koppla Focusriten till monitorer (högtalare) eller går det på något vis genom hörlurarna?
 13. Hej Håller på och lära mig spela in i Cakewalk med Focusrite ljudkort. Mina ljudspår i audio från mikrofon (via Focusrite) blir bara mono. Hur ska jag få dem till stereospår? Jag läste lite i Cakewalk om problemet, men de sade att det borde bli stereospår av stereoinput, som jag förstår att mikrofonen är. Är det något fel på kabel eller mick? Hjälp någon.
 14. Hej Har laddat ned Cakewalks gratisversion och vill nu installera Focusrite Scarlett 2i2 i Cakewalk. Någon som har någon bra video som är kort och tydlig?
 15. Tack för visad förståelse alla. Jag ska titta på videoklippet många gånger. Nu har jag laddat ned Cakewalk, och jag känner mig mera hemma med det än med FL Studio. Mest för att jag vill banda in med instrument via Focusrite (tror jag skaffar den). Men det får bli nästa gång jag har ledigt. Apropå köpet av FL Studio så känns det som att jag inte hade tid att prata med försäljaren riktigt, och det var en ung kille i butiken som föreslog FL Studio (han måste vara en sån som helst gör elektronisk musik). Och innan jag visste ordet av hade försäljaren beställt FL Studio åt mig. Dum som man är tror
×
×
 • Create New...