Jump to content

Young pavlo

Medlem
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutralt

About Young pavlo

 • Rank
  På gång

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hej. Jag och en kompis har samlat på oss ett par låtar som ska spelas in i Stockholm. Vi behöver alltså en duktig producent med inapelningsmöjligheter. Vi kommer att betala för detta. Priset kommer bero på hur nöjda vi är med dig samt dina färdigheter inom produktion. Vi ser gärna att du bidrar och är engagerad från start till slut. Totalt 4 låtar, instrumentals finns redan. Vi kan sträcka oss till 2500 per färdig låt. (Inkl. Inspelning) så från inspelning till mastring kan vi erbjuda 2500. Är det så att du kör alla fyra låtar och vi är nöjda så kommer vi lägga till 2000 kr som tack. Så totalt 12 000 om allt går bra. Kontakta mig på PM här.
 2. Hej på er, Nu är det så att det sket sig lite med min senaste collab. Så nu undrar jag om det finns producenter som tar betalt för att spela in och prodda i Stockholmsområdet. Anledningen till att jag vill att du tar betalt är för att du kommer göra ett bättre jobb. Kontakta mig här så ska jag se till att du får ta del av material. Mvh Young pavlo
 3. Stockholm, hade varit nice annars
 4. Kuuul vart bor du?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.